2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

Trumpi sveikinimai gimtadienio proga

Trumpi sveikinimai gimtadienio proga Sms gimtadienio sveikinimai (53) Prasmingas sveikinimas su gimtadieniu. Trumpi linkėjimai gimimo dienos proga, gražūs trumpi žodžiai su gimtadieniu. Raukšlės paprasčiausiai parodo, kur buvo šypsenos.

Trumpi sveikinimai gimtadienio proga
Linkiu nugyventi ilgą ilgą gyvenimą. Trumpi gimtadienio sveikinimai ir palinkėjimai gimtadienio proga. Pasveikink savo artimuosius ar draugus su gimtadieniu.


Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga.

Trumpi sveikinimai gimtadienio proga
Matai, saulute šoka su menuliu tango. Gyvenime – laimės, širdyje – džiaugsmo, lūpose – juoko, gimtadienio proga linkiu. Lai žiedlapiai šnara Tau pasaką tylią, lai sveikina vėjas Tave, te atneša. Skaidri ir linksmiausia daina, Nuoširdžiausią linkėjimų puokštę. Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Daugelį metų aš ieškojau progos atkeršyti mokytojams. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu.


Gimimo dienos proga, siunčiu Tau baltą, vanilinį bučkį su ilgesio razinom, tikėjimo gabaliukais, džiugesio. Bajeriukai – anekdotai, juokingi video, linksmi paveikslėliai, įdomios istorijos.

Trumpi sveikinimai gimtadienio proga
Skirdami šiuos žodžius jubiliatams gimtadienio progra pralinksminsite ne tik patį sukaktuvininką bet ir kitus svečius. Gyveno kartą karalius ir turėjo jis dukrą. Būrėją išbūrė, kad kai dukra sulauks 18-kos metų , ji pagimdys kūdikį. Karalius labai to nenorėjo ir uždarė ją į patį. Virtualus bučkis - tinka visomis progomis ir be progos :).


Jei radote netikslumų ar klaidų, ar neradote reikiamos sveikinimų tekstų. Sveiki, gal kas zino koki grazu sveikinima pirmojo gimtadienio proga ax. Juk gimtadienis - proga, Jam metukai jau- jėga! Draugams; Besimokantiems; Meilės tema; Moters diena; Tėvo diena; Mamos diena; Vėlykoms; Vestuvėms; Patarlės ir patarimai; Gimtadienio proga; Kalėdoms. Daug laimes, dziaugsmo, sauletu dienu ir ilgu, sveiku gyvenimo metu vardo dienos proga linkiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...