2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis

Trumpa pasaka apie draugyste

Trumpa pasaka apie draugyste Pamokančios pasakos vaikams apie draugystę ir draugus. Geriausios senovės Lietuvių išminčių pamokančios pasakos, kurios moko. Pasakos Pasakos apie draugystę Pasakos apie gamtą Trumpos pasakos.

Trumpa pasaka apie draugyste
Pasaka Vaikams - Lapės ir Vilko Draugystė - Duration: 41:24. Pasakėlė apie vabaliuko ir gėlytės draugystę :) Gyveno kartą vabaliukas ir turėjo. Dar truputėlį, ir tuoj įsižiebs žvaigždės, patekės mėnulis ir linguodamas plauks virš tylių rudens laukų. Paskui mėnulis pažvelgs į mišką, užkliuvęs už pačios.
Trumpa pasaka apie draugyste
DZŪKIŠKOS PASAKOS - tai dzūkijos arba kitaip Dainavos - Pietų Aukštaitijos tautosaka.


Dzūkija yra vienas iš 5 (etninės) Lietuvos etnokultūrinių regionų. Seniai, labai seniai buvo sala, kurioje gyveno visi žmoniu jausmai Džiaugsmas, Liūdesys, Pažinimas. Gairės: KELIONĖ Į DANGŲ, Lietuvių liaudies pasakos, pasakos apie nuotykius, Smurto lygis: raudonkepuraitė, trumpos pasakos. Vienam kiškiui nusibodo miško tankynėje gyventi, jis pasidarė raudonus ratelius, įsikinkė pats ir važiuoja į pasaulį draugų ieškoti. Stebėk tą ugnį galvodamas apie mūsų draugystę - ji tave sušildys. Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Gairės: Dangaus virėjas, nuotykių pasakos, pasakos apie gyvenimą, pasakos apie virėją, Smurto lygis: raudonkepuraitė, trumpos pasakos. Tuomet jums, kaip ir vilkui, būtinai reikia paskaityti šią pasaką apie netikėtus susitikimus, drąsą ir draugystę.


Trumpa pasaka apie draugyste
Sužinosite kaip fantazija gali ne tik. Mes dėkojame, kad lankotės mūsų svetainėje, klausotės dainų ir pasakų. Būtume Jums labai dėkingi, jeigu savo. Katino Murklio” lėlių teatro aktoriai suvaidino pasaką apie Šūd-. Pralaimėjusių nebuvo nugalėjo gera nuotaika ir draugystė. O ką ikimokyklinio amžiaus vaikai labiausiai mėgsta: klausytis pasakų, dainelių. Vaikystė – trumpa ir nepakartojama gyvenimo akimirka, kai pasaulyje.


Pokalbiai grupėse apie draugystę, lygybę. Steiner „Pasaka apie švelnius Šiltukus“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...