2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Naudota karine apranga

Naudota karine apranga Prekiaujama nauja, dėvėta ir mažai dėvėta karine (kariška) apranga. Pas mus galite rasti striukių, švarkų, bliuzonų, kelnių, kombinezonų, marškinių ir. Mažai naudota, patvari šaulio uniforma.

Naudota karine apranga
Tuo pačiu atiduosiu 2 Lietuvos vėliavos antsiuvus, prisiūtus ant švarko ir žieminės striukės. Kokybiškos naudotos kareiviškos prekės kariams ir civiliams. Didelis kareiviškų kelnių, megztinių, kombinezonų ir kostiumų pasirinkimas. Prekes armijai, medziotojams, zvejams, policijai, apsauginiams, baikeriams.
Naudota karine apranga
ARMY SHOP - Karine apranga, taktine avalyne, turizmo, laisvalaikio bei kariskos prekes.


BW universalus krepšys, flecktarn camo spalvos, naudotas 4. EUR, Lenkų kariuomenės metalinis fiksatorius daiktаmaišui, naudotas 2. Prekyba profesionalia karine apranga ir ekipuote. Viryklė, mažai naudota (Alpine Stove, used, Grade 1). Clawgear“, „Pentagon“, „Crye Precision" ir kt. Svetainė besidomintiems karyba, karine tarnyba, kariuomene, ginklais, karinemis. Parduodu karinę aprangą ir atributus. Vokiečių karine apranga ,uniforma ,aksesuaraiVokiečių karine apranga.

Naudota karine apranga
Nauja naudota karine apranga avalyne ekituote. Jeigu Jūs, kaip ir mes mėgstate leisti laisvalaikį gamtoje įvairiu oru ar ekstremaliose sąlygose, arba tai yra.


Karinė striukė su pamušalu Woodland. Spalva: Kokiam sezonui skirta: Dydis: Profesionali karinė apranga už geriausią kainą. Internetinė prekyba naudota, nauja karine ir kitų jėgos tarnybų apranga, inventoriumi. Naudota karinė apranga, avalynė ir ekipuotė, atributika, kolekcinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...