2017 m. kovo 31 d., penktadienis

Kaip gaminti voveraites

Kaip gaminti voveraites Užberkite druskos ir pamaišant kepinkite. Prieš verdant, voveraites reikia praplauti ir išvalyti nuo nešvarumų. Virti voveraites reikia XX minučių gerai pasūditame vandenyje.

Kaip gaminti voveraites
Ziurint ka tu su jom darysi, ar desi i padaza, ar i sriuba, ar vienas kepintas virtas valgysi. I padaza dedant jas apvirti apie 5 min. Lietuvoje tai vienas renkamiausių grybų, nes nekirmija, o paruošti ypač gardūs, tačiau sunkiai virškinami. Smulkintas voveraites, saulėje džiovintus pomidorus, saliero lapkotį, nuluptus česnakus ir tarkuotą morką iki vientisumo su aliejumi sutrinkite elektriniu plakikliu.
Kaip gaminti voveraites
Socialiniuose tinkluose mirga pintinės grybų, draugai erzina voveraičių su bulvėmis nuotraukomis?


Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže. Nėra ko apsileisti – leidžiamės į kulinarinę. Norint labai gerai ir greitai nuvalyti voveraites reikėtų jas merkti į padruskintą šaltą vandenį. Jų yra ir Europoje, ir Azijoje ir JAV. Labai achiu,skaniai jus chia prirashet. Voveraites su svogunais pakepink svieste, idek pagal skoni druskos. Keptuvėje ištirpdyti sviestą ir kepinti voveraites, kol išgaruos jų sultys.


Kaip gaminti voveraites
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su 2 stiklinėmis vandens. Grybai būna išvirę, kai jie puode sukrinta ant dugno ir nustoja išsiskirti putos, bet rekomenduojama ne. Kaip valgote savo grybus ir voveraites? Aš sakau, kad užtenka juos kalinti spirgučių ir grietinės nelaisvėje – išleiskime pasiganyti su. Man valgomi grybai šie : baravykas, raudonviršis, kazlėkas, makavykas, voveraitė, rudmesė, umedė. Kai kurie galvoja, jog valgomi grybai yra. Na, aš jas kepu žalias, bet aš galiu ir varžtus valgyti, o normaliems žmonėms su standartinės komplektacijos.


Morkas ir bulves nuploviau su kempine (jų skusti juk dar nereikia) ir susmulkinau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...