2017 m. kovo 31 d., penktadienis

Sveikinimas kriksto dukrai

Sveikinimas kriksto dukrai Krikšto tėvų sveikinimas krikšto dukrai. Atėjus iš po Motinos širdies, Iš tikrojo lietuviškumo – Apdovanota Tu sparnais vilties, Dvasia beribio padorumo. Trumpi, ilgi, gražūs krikštynų sveikinimai ir palinkėjimai.

Sveikinimas kriksto dukrai
Atrinkome geriausius sveikinimus krikštynų proga. Tėvelių sveikinimas vienintelei dukrai. Savaitgalį busiu krikšto mama, ir norėčiau krikšto dukrai ta proga užrašyti atviruką, tik bėda kad niekur negaliu surasti žodžių tinkančių šia. Palaimink mano rankom, Dieve, Dukrą, Nuplauk Jai širdį mano.


Sveikinimas kriksto dukrai
Pasitikėjimo lobynai rudeniniai Aruodai ištikimo žmogaus – Tavojoj dvasioj lyg gimtinėj, Kurią padovanočiau dėl sūnaus (dukros). Sveikinimai, SMS žinutės, atvirukai. Baltas krikšto balandis sparneliu pamojuos. Mielas vaikeli,greitai suprasi, Koks grumstelis kietas, Bet krikšto angelas budės šalia žingsnelių netvirtų. Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui. Matai, saulute šoka su menuliu tango. Išbučiuosim visus pirštukus, gal po tūkstantį kartų - tikrai!


Laimingiausia paliks ši diena - kai pasaulį išvydo dukra!

Sveikinimas kriksto dukrai
Jie – savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros. Tradicinis vestuvių scenarijus: koks jis? Mieli jaunavedžiai, Vis dar pasitaiko jaunųjų, kurie tuokiasi pirmą kartą, todėl dėl objektyvių. Ar Velykos, ar Kalėdos, Man vis tiek tos pačios bėdos. Kalėdos – viena svarbiausių švenčių visame pasaulyje.


Tą dieną norime palinkėti gražių dalykų mus supantiems žmonėms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...