Kiaulienos nugarine beatos virtuve Seniau vietoj kiaulienos šoninės dėdavo kiaulės kojeles, riebią mėsą nuo kiaulės galvos ir būtinai kiaulės uodegas į šiupinį įsmeigdavo. Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis. Data 2014 gruodžio 22, autorius Beata Nicholson.
Kepsniui reikės: 2 kg kiaulienos sprandinės, 1 šaukšto „Suslavičiaus“ grūdėtųjų garstyčių, 1 šaukšto medaus , 2 morkų, 1 svogūno, kelių. Beata gamina Audriaus kiaulienos kepsnį su peperonata. Ne išimtis ir Karibų regionas, kur dominuoja kreolų virtuvė. Pietums keturiems žmonėms reikės šių ingredientų: 1kg. Receptai - beatos virtuve keptas karbonadas.Apie jį rašė ir rodė Beata iš Braškių su pipirais, Jurga iš Savaitgalio. Pavyzdžiui, jautienos nugarinę ar kumpį reikia vakuumuoti arba. Kiaulienos karbonadas arba kepsnys „Jūratė“ …. O dabar mamos kiaulienos suktiniai – zrazai. Beatos įkvėptos keptos vištienos šlaunelės(1 001); Zrazai arba mamos kiaulienos suktiniai…(762). Naudojau 2 nedidelius kiaulienos gabaliukus, nes kuo didesnis gabalas, tuo ilgiau kepa. Sausainų tortas; Tortas "Žozefina"; Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės. Reikės: 500 gramų kiaulienos (galima keisti kalakutiena, vištiena) faršo.
Atpjovus nedidelį sūrio gabalėlį, jį įsukti į šoninę ir visa tai dėti į perlenktą vištienos kepsnelį. PETKAUSKAS sako mėgstantis paprastą, bet neprastą itališką virtuvę. Beatą 8 žmonėms, pagal mane – penkioms dienoms. Nugarinę arba kumpį (galima naudoti jauno paršiuko arba aviuko mėsą) supjaustykite. Beatos virtuvė, karštieji patiekalai, kiauliena, obuolių sultys. Kepsnys - nugarine su pievagrybiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.