2017 m. gegužės 1 d., pirmadienis

Autobusu tvarkarastis siauliai vilnius

Autobusu tvarkarastis siauliai vilnius IAULIAI–Radviliškis–Šeduva–Panevėžys–Ukmergė–VILNIUS. VILNIUS–Ukmergė–Panevėžys–Šeduva–Radviliškis–ŠIAULIAI. Pn–autobusas važiuoja nurodytu laiku tik penktadieniais.

Autobusu tvarkarastis siauliai vilnius
Dėl besikeičiančių eismo sąlygų galimi maršrutinio transporto. IAULIAI - Pakruojis - Panevėžys - Ukmergė - VILNIUS, 04:40 -08:10, 240. TARPMIESTINIS autobusų tvarkaraštis - tarpmiestiniais (tarp skirtingų miestų). Vilniaus autobusų stotis-priemiestinių, tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai, bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų.
Autobusu tvarkarastis siauliai vilnius
AUTOBUSŲ IR MARŠRUTINIŲ TAKSI TVARKARAŠTIS.


Lux Express ir Simple Express autobusai maršrutu Šiauliai – Ryga važiuoja 1 kartų per dieną. Galimas Vilniaus, Kauno oro uostų bei Rygos ekspresas, kurį sudaro 34. Rygos oro uostą (RIX) iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio. Joniškis–Šiauliai–Radviliškis–Šeduva–Kėdainiai–Kaunas, 6. Interneto svetainė su jūsų nurodytu adresu yra išjungta dėl pasibaigusio galiojimo laiko arba dėl viršyto resursų limito. M-499 „Molėtai-Kaunas“ Kauno autobusų. Pateikiami ir autobusų tvarkaraščiai.


KLAIPĖDA, Radviliškis, Šiauliai, Kuršėnai, Telšiai, Plungė, Palanga - 13 aikštelė.

Autobusu tvarkarastis siauliai vilnius
Atvykimo būdas, Informacija, Tvarkaraštis. Traukiniu, Iš Vilniaus geležinkelio stoties į oro uostą reguliariai kursuoja specialus traukinys. Biržai – Klaipėda per Pakruojį, Šiaulius, Palangą. Priemiestinių autobusų eismo tvarkaraštis. Kuršėnų autobusų stotis (atnaujinta 2015.05.01).


Vilnius per Klaipėdą, Kryžkalnį, Kauną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...