2016 m. birželio 27 d., pirmadienis

16-Osios vestuviu metines

16-osios vestuviu metines Tik joms būdingi saviti tautiniai bruožai, pavadinimai, skiriasi laikotarpiai. DELFI - Davidas ir Victoria Beckhamai atšventė santuokos metines. Vestuvių metinių reikšmės ir dovanos.

16-Osios vestuviu metines
Gal kas žinote, kokios yra 16-osios vestuvių metinės? Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, siūloma jaunavedžiams dovanoti atitinkamas dovanas. Pirmosios metinės vadinamos medvilninėmis (taip pat kartūninėmis, perkelinėmis, marlinėmis). Iki tol Jungtinėje Karalystėje deimantinėmis vadintos 75-osios metinės.
16-Osios vestuviu metines
Už kiekvienų kartu nugyventų metų slepiasi reikšmės, simbolizuojančios jūsų santykių ir šeimos stiprėjimą.


Ir man ta pati problema,iki musu metiniu liko vos dvi savaite. Kaip tik radau visas vestuviu metines, net su aprasymais :super. Gal žinote kokie yra pavadinimai vestuvių metinių kai pragyveni metus, du , tris ir t. Aš žinau tik auksines, sidabrines, bet net tiksliai nežinau kada jos būna. Atlikėjų šeima Žilvinas Žvagulis ir Irena. Todėl ir Lietuvoje žinomi bent keli visų vestuvių metinių pavadinimai. Kaune iš sumaitoto „Mercedes“ du žmones pavyko ištraukti tik.


Nenuostabu, kad pirmosios vestuvių metinės – dar tik popierinės, tačiau paskui santuoka tvirtėja, pragyvenus 11 metų tampa plienine, o paskui.

16-Osios vestuviu metines
Vasario 16-oji girininką aplanko kasmet per gimtadienį. Deimantais padabintos 60-osios vestuvių metinės Dviejų žmonių gyvenimas kartu — tarytum loterija. Kaip jūs rengiate ar planuojate rangti metinių dieną ? Natalija ir Danielius Bunkai šventė savo vestuvių metines, Natalija Bunkė. Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...