2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Atsiliepimai apie huawei p9

Atsiliepimai apie huawei p9 Pats prisimenu kaip kažkada testavau „Huawei Ascend P7“ – telefonas sudužo jam nukritus iš 30 centimetrų aukščio ant minkštos žemės. Huawei“ pristatė savo išmaniųjų telefonų flagmaną P9. Pagrindiniu anonso akcentu tapo dviguba kamera su dideliais pikseliais.

Atsiliepimai apie huawei p9
Sveiki, koks telefonas iko 350€ geriausias pasirinkimas. Dabar renkuosi tarp a5, p9 lite, p8, nexus 5x. Kuris iš šių būtų geriausias, o gal yra dar kitų gerų variantų. Bendradarbiavimas su „Leica“, dviguba kamera, reklamos.
Atsiliepimai apie huawei p9
Protingi algoritmai, gretindami du jutiklių vaizdus.


BITĖS salone ir gaukite 59 Eur vertės originalų aksesuarų rinkinį DOVANŲ! Rinkinį sudaro: „Huawei AP006L“ 5000 mAh talpos išorinė. Sveiki koki atsiliepimai apie si modeli,matau jis neturi giroskopo,o kadangi. S4 tai dabar reikia kazko,taigi pasirinkimas kazkas tokio lg nexus 5x,huawei p9 lite. Rezultatas – įspūdingas įrenginys su lygių neturinčia dvigubo lęšio 12 megapikselių. Huawei P9“ išmanusis telefonas sukurtas bendradarbiaujant su LEICA. Jį, ko gero, galima vadinti vienu iš geriausių.

Atsiliepimai apie huawei p9
Sveiki, planuoju pirkti būtent šį telefoną.


Huawei P9 Lite“ pasižymi puikiu kainos ir galimybių santykiu. Galbūt kas turite ir galite kažką papasakoti apie jį? Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Naujausia kaina: € Praėjusiame GIDO numeryje supažindinome su HUAWEI P9 galiūnu, kuris pavergė visus fotografijos mėgėjus du objektyvus turinčiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...