2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Juros upe baidares

Juros upe baidares Pajūrio baidarės“ – baidarių nuomos bazė, įsikūrusi vaizdingame Pajūrio miestelyje, Šilalės rajone. Miestelį juosia puikiai baidarių turizmui tinkanti upė Jūra. Kokybiškų baidarių nuoma Žemaitijoje.

Juros upe baidares
Kelionė baidare- nuostabus poilsis gamtoje su šeima ar draugais. Pamokysime elgtis su baidarėmis, supažindinsime su pagrindiniais saugos reikalavimais, nemokamai duosime išsamius Jūros ir Akmenos upių žemėlapius ir. Baidarių centras su 350 nuomojamų laivų ir keturiomis.


Kvėdarna – Pajūris – Žvingiai – Balskų užtvanka – Tauragė – Kriokiškiai – Mociškiai – Nemunas.

Juros upe baidares
Baidarės nuomos kaina vienam asmeniui dienai. Tačiau, kad baidarės taptų nuolatiniu aktyvaus poilsio palydovu, kad plaukiant baidarėmis. Mūsų vandens pramogų upės yra Jūra, Šešuvė bei Nemunas. Pramogos gamtoje, (turistiniai) žygiai (siūlo paslaugas) Šilalėje skelbimas. Siūlome puikią pramogą – plaukimą baidarėmis Jūros ir kitomis Žemaitijos upėmis.


Mūsų stovyklavietėje rasite pavėsinę, lauko laužavie. Baidares nuomojančios įmonės „Minijos baidarė“ savininkas Marius. Jums belieka pasirinkti norimą plaukimo maršruto atkarpą ir užsisakyti baidares tel. Minija, Babrungas, Veiviržas, Žvelsa, Virvyte, Jūra, Akmena.

Juros upe baidares
Jūros upe galima planuoti ir vienai-dviems, ir net. Minijos upės kranto, todėl galėsite pradėti, arba baigti savo. Mobili Pirtis į bet kurią privažiuojamą vietą! Dideliems ir mažiems, pasiilgusiems aktyvaus sporto, poilsio bei natūralios, civilizacijos nepaliestos gamtos, siūlome mėgautis turistiniais žygiais baidarėmis bei.


Nuotraukos pažymėtos raktažodžiu baidares juros upe. Mėgstate aktyvų poilsį, žaliuojančią gamtą? Plaukimas Jūros upe tikrai nenuvils. Tiesiog kerintys miškai, vietomis sraunus, o tarpais tiesiog lyg sustojęs upės. Kai kurių populiarių upių ruožai taip nuseko, kad jų baidarėmis nebeįmanoma įveikti. Ji su kompanija plaukė Jūros upe, Šilalės rajone.


Dobilo baidarių nuoma Žemaitijoje Turistauk. Jūsų laisvalaikio praleidimu be jokių rūpesčių. Jūros upė prasideda ties Rietavu ir įteka į Nemuną netoli.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...