2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Splius televizija internetu

Splius televizija internetu Išmanioji IP televizija, gyvenanti kartu su tavimi! TV galite žiūrėti visur, kur yra SPLIUS internetas – virtuvėje, terasoje ar net savo kieme! Kanalas, Kalba, Papildomos kalbos, Dažnis.

Splius televizija internetu
Su ja atskleidžiami LCD, plazminių ar LED televizorių pranašumai. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie SPLIUS. S plius“ laidas galite pamatyti ir internete - naujienų. Viena didžiausių sparčiai besivystančių Šiaurės Lietuvoje bendrovių SPLIUS.
Splius televizija internetu
TV - Galite žiūrėti visur, kur yra SPLIUS internetas – virtuvėje, terasoje ar net.


Puiki galimybė žiūrėti televiziją kompiuteryje. TV veikia IP televizijos pagrindu, Jums reikia užsisakyti interneto tiekimo ir televizijos tiekimo. TV - Dviejų savaičių TV archyvas, žiūrėk savo kompiuteryje ir išmaniuosiuose prietaisuose, gauk aplikacija išmaniajam televizoriui. TV programa Splius bendro pobūdžio lietuviško regioninio televizijos kanalo. Tv programa šiandien, televizijos programa šiai savaitei. TV nemokamai bandyk savo android planšetėje ar android mobiliajame. HDTV), fiksuotas ryšys Šiauliuose, Klaipėdoje, Radviliškyje.


Nesidomėjau šių TV transliacijų internetu legalumu, o torrent aprašymas baigiasi pora eilučių:.

Splius televizija internetu
Kategorija: Internetas, Internetas, internetinė televizija, lietuviški kanalai internetu, Nemokama. Splius teikia interneto, kabelinės ir skaitmeninės televizijos bei fiksuoto ryšio. Atsiliepimai apie Splius interneto tiekėją. SPLIUS, UAB Klaipėdos skyrius, Įmonės informacija. Kabelinė, skaitmeninė, palydovinė televizija. Interneto ir televizijos paslaugas teikiančios telekomunikacijų bendrovės. Juk televizija ir internetas greitai bus tik priemonė ar sudėtinė dalis visai.


Telia“, „Cgates“, „Balticum“, „Splius“. Skaitmeninė televizija ir šviesolaidinis internetas Klaipėdoje. Gala televizijos ir interneto, o mokamas telefonas 1817 iš. Kaip jie teigia tai išmanioji tv ir tas pats velnias, kaip TEO. Kurį galima naudoti ir nebūtinai kur yra Splius internetas. Galimybė susikurti TV programų archyvą.


Laidos ar filmai Jums patogiu laiku. Televizija visur - virtuvėje, terasoje ar net.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...