2016 m. birželio 29 d., trečiadienis

Tomas vardo reiksme

Tomas vardo reiksme Vardų reikšmių ir švenčių kasdienis kalendorius. Vardo variantai: Tomošius susipažink! Nuomonės apie šį vardą » Kitų žmonių nuomonės.

Tomas vardo reiksme
Tomas - dažnai sutinkamas berniukų, vyrų vardas. Pagal pirmą vardo raidę: T – intuityvi, kūrybinga asmenybė, tiesos ieškotojas. Kroatų kalba: Tomas, Toma, Tomislav, Tomo, Tome. Tomas vardo reikšmė, vardadienis, vardo populiarumo statistika, panašūs vardai ir giminingi vardai.
Tomas vardo reiksme
Toma vardo reikšmė, vardadienis, vardo populiarumo statistika, panašūs vardai ir giminingi vardai.


Laimos sapnininkas - Vardų žinynas - ką reiškia vardai? Tomų negatyvios savybės: avantiūrizmas, savivaliavimas, jėgų eikvojimas. Vaikas, pavadintas vardu Tomas, nebūtinai reiškia, kad turi savo dvynį. Tai gali būti ir vaiko dvylipumas: gerasis Tomas ir. Tomas (hebrajiškos kilmės vardas, reiškiantis „dvynys“). Dažnai sakoma, kad vardas žmogaus gyvenime turi didelę reikšmę. Iš vyrų vardų populiariausi Tomas, Mindaugas, Andrius, Paulius, Marius. Naujasis testamentas teigia, kad Juozapas buvo dailidė iš Nazareto, mergelės Marijos vyras ir Jėzaus globėjas jo vaikystės metais.


Tomas vardo reiksme
Lietuviška romėniško vardo Egnatius forma, kurios reikšmė nežinoma. Dėl šio apaštalo garsumo, vardas Tomas tapo populiarus visame. Retas vardas mergaitėms, vardo TAUTGINĖ reikšmė - ginanti tautą. TOMAS vardo reikšmė ir kilmė - iš hebrajų kalbos dvynys. Jau geriau Tomas,nes Tumo mažybinė forma nekaip skamba. Vardų užrašai įvairiomis kalbomis Lietuvoje gyvenusių žmonių vardai gimimo - krikšto.


Demetrios (Δημήτριος), kilęs iš deivės Demetra (”Žemė motina”), reikšmė - “myli žemę”. Tomek) Фомa Tomas, (kartais sutapatinamas su Tamošius). Vardai, vardadieniai, vardų reikšmės. Ar žinote, kad… yra daug su kalbėjimu susijusių asmenvardžių? Tiesa, daugiausia pravardinės kilmės pavardžių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...