2016 m. birželio 29 d., trečiadienis

Valmieras kinoteātris

Valmieras kinoteātris Iespējams pasūtīt kino seansu un kinofilmu pēc klienta izvēles. Kinoteātra „Gaisma“ zālē ir 200 vietas un tā aprīkota ar mūsdienīgu un profesionālu skaņas sistēmu. Skatīties filmas aicināti visi valmierieši un pilsētas viesi, brīvdabas kinoteātris būs.

Valmieras kinoteātris
Filma "Traktoriņš Pelēcītis - lauku mājas noslēpums”. Ar festivālu KINO PEDĀLIS 2017 aicinām atklāt festivālu vasaru! Sirsnīgs un pārsteidzošs stāsts par uzticīgu suni, kurš, būdams līdzās dažādiem saimniekiem dažādos laikos, mācot cilvēkiem priecāties un mīlēt. Gaisma” teritorijā notiks brīvdabas kino.


Valmieras kinoteātris
Valmieras pilsētas autobusu kustības saraksti. Radoņežas Sergija pareizticīgo baznīca 2. Pasākums aizsāks jaunu tradīciju ik gadu pulcināt kā lielus. Jau tradicionāli, svētku pirmajā dienā norisināsies brīvdabas kino vakars. Popkorns un atspirdzinošie dzērieni Kino uzkodu klasika. Kinoteātrī „Gaisma“ ir zāle ar vietām 200 kino apmeklētājiem. Tā aprīkota ar pasaules līmeņa skaņas sistēmu DTS, Dolby Digital, kas ļauj. PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKinoteātri. Multikino ir iespēja noskatīties mīļākās animācijas filmas "Zootropole" un "Mīluļu slepenā dzīve" tikai par 3.
Valmieras kinoteātris
Iepriekšpārdošana: "Biļešu paradīzes" un kinoteātra "Vidzeme" kasēs, kā arī.


Filmu bezmaksas seansi Rīgā, kino „Splendid. Lego Betmens dodas pats savā lielā ekrāna piedzīvojumā! Gotemā briest lielas pārmaiņas, un ja Betmens vēlas. Filma: “Kā būt vienai un laimīgai”.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...