2016 m. birželio 29 d., trečiadienis

Vestminsterio laikrodžio bokštas

Vestminsterio laikrodžio bokštas Vestminsterio laikrodžio bokštas stovi Londone, Anglijoje, šiaurės rytiniame Anglijos Parlamento rūmų kampe. Kalbėdami apie Big Beną, daugelis pasakytų, kad tai didžiulis laikrodis, kuris yra Vestminsterio rūmų (Parlamento rūmų) Šv. Bokšto aukštis 55 metrai, o tūris 4650 kubinių metrų.

Vestminsterio laikrodžio bokštas
Nors tikrasis jo pavadinimas yra „Clock. Nemažai miestų turi vadinamuosius laikrodžių bokštus. Londono Vestminsterio tiltas (Westminster bridge) per Temzę, tai lengvas.


Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis.

Vestminsterio laikrodžio bokštas
Prie Vestminsterio rūmų, kuriuose posėdžiauja Jungtinės Karalystės parlamentas, stovintis laikrodžio bokštas buvo baigtas statyti 1859 metais. Big Beno laikrodžio varpą nuliejo Johnas Warneris su. Tyrėjai nustatė, kad Vestminsterio rūmų laikrodžio bokštas pradėjo svirti, o situacija blogėja kasmet. Big Benas stovi šiauriniame Vestminsterio rūmų krašte. Siekiant atlikti Elžbietos bokšto laikrodžio remonto ir restauravimo darbus, populiariai žinomo kaip Big Ben, reikės keturių mėnesių ir ne mažiau kaip 29,2 mln. Ne mažiau įspūdinga Paryžiaus panorama atsiveria iš Montparnaso bokšto.


Kategorijos: Architektūra, Miestai, Parduodu. Iš laikrodžio bokštas statybos užtruko per karalienės Viktorijos laikais iš 1837 į 1859 m.

Vestminsterio laikrodžio bokštas
Jos Didenybės Royal Palace ir tvirtovė, labiau žinomas kaip Londono bokšto. Londone Vestminsterio rūmų laikrodžio didysis varpas ir. Unikalus visomis prasmėmis: MeisterSinger – vienos rodyklės laikrodžių prekinis ženklas. Pats garsiausias – Vestminsterio vienuolyno laikrodžio bokštas. Pirmą dieną visi vyko į ekskursiją po Londoną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...