2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Apie zukle naujausia laida

Apie zukle naujausia laida Naujausi viršuje, A-Ž Pagal abėcėlę, Populiariausi viršuje, Vertinimas. Apie žūklę - LNK GO - Alfalnkgo. Ar kyla klausimų, ant ko geriausiai kimba?

Apie zukle naujausia laida
Nežinote, kokią meškerę įsigyti? Laida visiems meškerės broliams! Ešerių žūklė Danės upėje avižėle. Jau šio sekmadienio rytą BTV visus žūklės mėgėjus kviečia žiūrėti naują azartišką laidą apie žvejybą – „Žvejų mūšis“.
Apie zukle naujausia laida
Laidos kartojimas: spiningavimas Mūšos upėje.


Mokomoji laida apie žūklę vagler tipo plūdėmis. Pauliui :) tikrai informatyvi ir praktiska laida, daug. Taip pat čia rasite ir naujausias "Vienam gale kablys" TV laidas. Mielai pasidalinsime įdomiausiais. Karšių žūklė dugnine Nemuno senvagėje ties Kaunu. TV3 laidos „Vienam gale kablys“ vedėjas Paulius Korsakas.


Prieš savaitę pradėjo veikti elektroninė leidimų išdavimo sistema ALIS ir jau galima gauti leidimą už naują kainą. Varžybose dalyvavo Paulius Korsakas, laidos "Vienam gale kablys".

Apie zukle naujausia laida
Ant strazdų kiaušinių", - atsakė TV laidos vedėjas. Valdininkai įspėja į žūklę ant ledo išsiruošusius žvejus su savimi. Povandeninė medžioklė, povandeninė žūklė, freediving, spearfishing, nardymas, povandeninė fotografija, nardymo ir povandeninės žūklės įranga. Tai pirmoji televizijos žinių laida Lietuvoje, rodoma naujuoju 16x9. LNK laida Prieštarauk 1995 - Urlaganai Reiveriai Pankai. Aktorius Ben'as Affleck'as (naujasis „Betmenas“), jau užsirekomendavęs ir kaip itin savitas režisierius („Miestas“, „Argo“) sugrįžta su nauju.


Lietuvos ir pasaulio, pramoginėmis naujienomis, orų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...