2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Apvalus stalas su prailginimu

Apvalus stalas su prailginimu Berry apvalūs stalai – didžiausias pasirinkimas. Klasikinio, nestandartinio dizaino, tvriti, kokybiški. Kartais valgomojo stalai skiriasi ir savo forma.

Apvalus stalas su prailginimu
Logiška, kad dažniausiai pasirenkami yra kvadratiniai arba apvalūs, tačiau egzistuojant platiems pasirinkimams. Stalai įvairaus dydžio, formos ir dizaino. Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Virtuviniai stalai taip pat labai svarbus baldas virtuvėje.
Apvalus stalas su prailginimu
Galite rinktis iš įvairiausių virtuvės stalu - kvadrato, ovalių, apvalių formų virtuvinių stalų.


Baldus pristatome tik savo transportu - taip užtikriname, kad baldai saugiai pasieks Jūsų namus. RENLENA stalai - geriausi gamintojai, platus pasirinkimas, naujausios. Stalas apvalus valgomojo, pagamintas Balio saloje, Indonezijoje. Naujas apvalus stalas 100cm Falko baltas, Stalai. BJURSTA ištraukiamasis stalas, ruda Ilgis: 70 cm Min. Stalo žaidimai, namų darbai ar atokvėpis po sočių pietų – tai vieta, kur kasdien. Mediena: ąžuolo masyvas; Apdaila: aliejus, lakas arba dažymas; Stalviršis: ištiesinis, t. Valgomojo ir virtuvės stalų skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Apvalus stalas su prailginimu
Išmatavimai: Ø 100 cm + intarpas 50 cm. Kokybiški ir stilingi virtuviniai stalai iš gamintojų sandėlių už patrauklią kainą. Galimas atsiskaitymas po baldų pristatymo. Skandinaviško dizaino, apvalus ąžuolinis stalas, aukštos kokybės, stilingas, su prailginimu. Apvalus stalas su išsišakojančia kojele.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...