2016 m. liepos 8 d., penktadienis

Audimo lojalumo kortele

Audimo lojalumo kortele Apie naujas kolekcijas, akcijas ir. Patogi ir elegantiška apranga sportiškam laisvalaikiui, įsigykite mūsų drabužius internetu, saugiai, patogiai ir greitai. Pristatysime nemokamai ir greitai!

Audimo lojalumo kortele
Dabar kazkokia nauja lojalumo programa ir senas. Audimas“ - aktyvaus elegantiško laisvalaikio ir sporto apranga, kurioje dera funkcionalumas, elegancija, stilius ir patogumas Tavo aktyviam bei harmoningam. Audimo“ prekėms, perkant su lojalumo kortele ir internetu.


Senukuose gimimo diena lojalumo taskai dvigubinasi.

Audimo lojalumo kortele
Senukai, Maxima, Čili pica, Vaga, Audimas, Impuls ir kitose prekybos vietose. AUDIMO komercinis klipas ir šūkis “Judėjimo laisvė”. Kokias privilegijas suteikia lojalumo kortelė? Atliekame AB ,,Audimas" e-parduotuvės vartotojų elgsenos tyrimą. Straipsniai, kuriuose minima Audimas. Patvirtinu, kad pateikti mano duomenys yra teisingi, ir kad esu susipažinęs su nuolaidų kortelės naudojimo taisyklėmis, jas suprantu ir įsipareigoju laikytis. DELFI - Didžiausias šalies sporto ir laisvalaikio aprangos gamintojas Audimas per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvos rinkoje pardavė gaminių.


Lietuvoje lojalumas tam tikram prekės ženklui ar prekybos tinklui nėra. Grįžtant prie nuolaidų ir lojalumo kortelių, tai rimtas negalavimas, prie kurio priprantama.

Audimo lojalumo kortele
Karen Millen“, „Kristiana“, „Crocs“, „Audimas“. Klientai, prisijungę prie „Audimo“ el. Papildykite išankstinio mokėjimo kortelės OMNITEL EXTRA sąskaitą bet kuriuo. Nuolaida taikoma tik kovo 3 - 5 d. Tais metais jau veikė 17 audimo staklių ir išausta 220 tūkst. Spausdinti plakatai, reklaminės ir informacinės iškabos visame pasaulyje, o pastaruoju metu – ir Lietuvoje, sparčiai keičiamos skaitmeniniu formatu.


Lojaliems klientams dovanojame SPORTLAND nuolaidų kortelę, su kuria. Pasinaudoti bekontaktėmis „Mano RIMI“ lojalumo kortelėmis jau buvo. Bekontaktę lojalumo kortelę pasiūlėme pirkėjams anksčiau, o dabar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...