2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Augaliniai riebalai

Augaliniai riebalai Rasti 1 straipsniai pagal gairę augaliniai riebalai. Priešingai nei daugelis mano, riebalai nėra "bloga" maistinė medžiaga, jie yra vieni. Kieti riebalai - daugiausia gyvūniniai riebalai, tačiau gamtoje aptinkama ir kietų augalinių riebalų (pvz.: kokoso aliejus).

Augaliniai riebalai
Skysti riebalai - daugiausia augaliniai. Jie turi didesnį stabilumą nei augaliniai aliejai ir lėčiau oksiduojasi. Pirmieji labai plonai supjaustyti, iki traškumo apkepti karštuose riebaluose ir pasūdyti. Be to, augaliniai riebalai, šiuom metu pradėti naudoti gaminant bulvių.


Augaliniai riebalai
Hidrinti riebalai - tai chemiškai pakitę augaliniai riebalai, susidarę jų kietinimo. Riebalų rūgštys, riebalinės rūgštys – organinės rūgštys, dažnai su ilga alifolio. Rūgščių kiekiai augaliniuose ir gyvūniniuose riebaluose. Sotieji riebalai: Raudona mėsa, riebūs mėsos produktai (tarkim, saliamis), pieno produktai (grietinėlė ir sviestas) bei tirštesni augaliniai aliejai. Nesotieji riebalai – polinesotieji ir mononesotieji. Organizmui reikalingi ir gyvuliniai, ir augaliniai riebalai. Jie sudaryti iš riebiųjų rūgščių ir glicerino.


Taurieji augaliniai riebalai - tai gyvenimo investicija, kurios verta Jūsų šeima. Riebalai gali būti augalinės arba gyvulinės kilmės.

Augaliniai riebalai
Dėl šios kategorijos produktų galite kreiptis į atstovą: Nerijus Liaučius. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Augaliniai riebalai Lietuvoje, įmonių paieška Medicina. Hidrogenizuoti riebalai yra gaunami pakaitinant augalinį aliejų (rapsų, saulėgrąžų, sojos, kukurūzų ir kt.) iki labai aukštos temperatūros ir taip. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) nurodo, kad daugėja mokslinių įrodymų, kad transriebalų (angl. trans fat), susidariusių iš dalies hidrinant aliejų. Lietuvos rinką užplūdo gausus asortimentas riebalų mišinių, kurių gamybai įvairiais santykiais naudojami augaliniai ir gyvūniniai arba tik augaliniai riebalai ir.


Pienui falsifikuoti, be pigių augalinių riebalų, naudojamas muilas, kreida, soda, kalkės ir gipsas. Apie tai rašoma šios tarnybos svetainėje, kur. Rama Maestro puikiai tinka tortų, pyragų bei sausainių kepimui. Tai kepinių ekspertas, su kuriuo visuomet pasieksite norimą rezultatą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...