2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

Balto aukso ziedai kaina

Balto aukso ziedai kaina Auksiniai žiedai su akmenimis ir perlais. CLASSIC vestuvinis žiedas 585 balto, rausvo ir 750 geltono aukso. Parduodu du balto aukso ziedus su deimantais.

Balto aukso ziedai kaina
Balto aukso moteriškas žiedas su perlu ir cirkoniais. Yra deimantu sertifikatas) Svoris 2,32gr ir 0,83gr Dydis - 16. Pagaminta iš 585 balto aukso Dydis 17.


Nesunkiai galite nustatyti ne tik metalą iš kurio pagamintas žiedas, bet ir kainos ribas.

Balto aukso ziedai kaina
Vestuviniai žiedai gamyba, pardavimas. Sužadėtuvių žiedai, Nemokamas pristatymas. Baltojo aukso juvelyriniai dirbiniai - Kodėl baltasis auksas? Platinos vieno gramo kaina – kiek didesnė nei gryno aukso (999 prabos) gramo. Vyriškas žiedas – 4 mm pločio auksinis rėmelis su balto ir raudono aukso motyvais. Moteriškas žiedas – 4 mm pločio auksinis rėmelis, inkrustuotas mažu baltu 0. Svoris paskirstomas abiems žiedams proporcingai pagal. Kaina ir svoris nurodyti už abu žiedus.


Balto aukso ziedai kaina
Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Asortimente auksiniai žiedai, žiedai su briliantais, žiedai su spalvotais brangakmeniais, žiedai su perlais, sužadėtuvių žiedai, vestuviniai žiedai. Iš 1500 modelių išsirinkti vestuviniai žiedai – Jūsų nepamirštamai šventei. Būtent nuo deimanto kainos labiausiai priklauso sužadėtuvių žiedo kaina. Daugybė PANDORA žiedų su puikiausiais brangiaisiais akmenimis ir tauriaisiais metalais stilingame derinyje. Derinkite ir kombinuokite, kiek tik širdis.


Kiek mazdaug kainuoja du balto aukso vestuviniai ziedai (be jokiu imantrybiu, paprasti)? Musu balto aukso paprasti vestuviniai ziedai,kainavo apie 3000lt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...