2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Boulingas kaune mega

Boulingas kaune mega Amerigo boulingas ir biliardas Kaune. Boulingas Biliardas Akcijos Kainos. Lietuvos širdyje, Kaune, 2005 metais atidarytas prekybos ir laisvalaikio centras MEGA yra lengvai pasiekiamoje vietoje.

Boulingas kaune mega
Mega boulingas Kaune, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. AMERIGO boulingas Kaune: Islandijos pl. Jame veikia per 130 parduotuvių, 5 salių kino teatras, boulingo ir biliardo klubas.


Užsakymų priėmimas- Klientų aptarnavimas prie staliukų- Gėrimų paruošimas. Nuostabias laisvalaikio pramogas kartu su Beta. Pabėgimas iš naujo galvosūkių kambario FARAONO PASLAPTYS 2-6 asmenų kompanijai Kaune. BowlingPRO - boulingas profesionalams ir megejams. Nori dirbti ir tobulėti, nustebinti klientus. Kauno IX forto statomą prekybos ir laisvalaikio centrą "Mega", kuris duris. Geras laikas su artimaisias, draugais ar kolegomis.


Rezervuodamas takelį įvesk kodą 2KART SMAGIAU ir pramogauk iki. Pramogauk daugiau: vakarėliai, koncertai, festivaliai.

Boulingas kaune mega
Kauno pakraštyje esančio prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“. Vilnius; PC MADA, Vilnius; PC Nordika, Vilnius; PLC MEGA, Kaunas; Savanorių pr. Vytenai tai prestizinis rajonas, kur neseniai atsinaujinus MEGA, restoranai, kino teatras, boulingas, sporto. MOLAS - prekybos ir pramogų centras Kaune, K. Išskirtinės parduotuvės, geriausi restoranai, nuotaikingos pramogos ir paslaugos Kaune. Sita varianta ir as masciau bet mes galiausiai apsistojom ties Mega , svesim boulinge.


Susiskambinau su jais isiaiskinau val. Man tinka ir boulingas, ir "Mega", ir Ažuolynas smile - tik aš, deja, vėluosiu. Prekybos ir laisvalaikio centras MEGA Kaune, Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...