2016 m. liepos 26 d., antradienis

Burda zurnalas iskarpos

Burda zurnalas iskarpos Pastaruoju metu sulaukiu vis daugiau klausimų, kaipgi pasidaryti tas iškarpas pagal BURDA, kad būtų galima pradėti siūti. Senuosius žurnalus ir knygas išgraibėte akimirksniu - jau nieko nebeliko! Baltrušaitytė Kas pades gauti 2014 04 numeri su iškarpomis.

Burda zurnalas iskarpos
Pateikiamos tikslios iškarpos ir schemos. Profesonalus žurnalas drabužių. Nesudėtingi modeliai moterims, vaikams ir vyrams + iškarpos. BURDA zurnalu 38 dydis atitinka 76 dydi aukstaugiu moteru.
Burda zurnalas iskarpos
Ryt pasakysiu tiksliau numerius ir kiekius.


Iskarpos ir pavyzdziai, siuvimo zurnalai:. Is ottobre zurnalo daug galima parsisiusti ir atsispausdinti lekalus. Burdos žurnalu buvo pradėtos spaudinti ir iškarpos. Madingo žurnalo su iškarpomis idėja buvo revoliucinė. Burda Patchwork" 2016 pavasaris. Esmė ta, kad šiame žurnale buvo ir naujausių madingiausių rūbų iškarpos. Tad kiekviena moteris, mokanti.


Apibendrintai galima išskirti 2 pirmuosius žingsnius dirbant su iškarpomis: 1.

Burda zurnalas iskarpos
Tėvų Darželis » Namai namučiai » Rankdarbiai ir kiti hobiai. Parduodu BURDA žurnalus su iškarpomis. Laikas į savo spintą įsileisti šiek tiek optimizmo. Nors už lango – dar pilka ir vėsu, po truputį pradedame jausti artėjantį pavasarį. Tai profesionalus žurnalas kuriantiems drabužius, orientuotas į siuvimo atelje, dizaino studijas, pavienius modeliuotojus ir dizainerius. Beveik visiems modeliams yra iškarpos.


Siuvimo lekalai - originalaus dydžio gaminio konstrukcinės detalės iš popieriaus ar kitos medžiagos. Pirmiausia yra iškerpami lekalai iš popieriaus, išliginama medžiaga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...