2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

Chanel 5 kvepalai

Chanel 5 kvepalai Nemokamas žaibiškas pristatymas per 1 darbo dieną. DELFI - Mokslininkai iš Europos ragina arba uždrausti, arba bent jau pastebimai apriboti žmogaus organizmui žalingų kvepalų sudedamųjų. Nuo 150 ml iki 199 ml (5); 200 ml ir.

Chanel 5 kvepalai
Kvepalai moterims vyksta akcijos ir išpardavimai. TESTERIS skiriasi tik pakuotė, produktas įpakuotas paprastoje kartoninėje pakuotėje (kartais nėra dangtelio, tačiau yra purškiklis). Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Orignalios prekės, greitas pristatymas - taupyk laiką ir pinigus!


Chanel 5 kvepalai
Kiek žiūrėjau internete, tai turėtų būti originalas. Parduodu taip pigiai, nes nematau p. O kiek is musu bandeme Cristalle , Coco. Tai kurie gi kvepalai, kuriuos šiandien. Jie nepaprastai moteriški, elegantiški ir. Kristalika 15 € 52 Lt; Akcija kvepalų analogams Pentium93 4,34 € 15 Lt; CHANEL no. ORIGINALUS, NAUJI, SUPAKUOTI MOTERISKI KVEPALAI. CALVIN KLEIN BEAUTY EDP - 100 ML DOLCE & GABBANA THE ONE EDP - 75 ML CHANEL No 5. Stiprūs kvepalai su feromonais moterims, sukurti.


Chanel 5 kvepalai
Beaux ilgai mąstė, kuo galėtų nustebinti merginą. Lietuvos skaitytojai knygynuose jau gali rasti knygą „Chanel Nº 5 paslaptis“, pasakojančią apie šiuos šimtmetį nenugalėtus kvepalus. Beveik šimtmetį CHANEL N°5 kvepalai moterims yra vieni perkamiausių. Chanel N° 5“ užmena kone tiek pat mįslių, kiek ir Egipto piramidės. Prancūzų kompanija, įkurta XX amžiaus pradžioje, yra mados simbolis, o jų žinomiausias produktas – populiarieji kvepalai Chanel №5 jau 80 metų nuo pirmo. Coco Chanel paprašė Ernesto Beaux sukurti šešis kvapus, iš kurių ji.


Kiekvieną savaitę gausi puikų kvepalų ir kosmetikos pasiūlymą! Elizabeth Arden 5th Avenue After Five EDP 125 ml. Jau dabar 30 ml šių kvepalų parfum koncentracijos kainuoja per tūkstantį litų, o greitai senųjų gerųjų „Chanel No 5“, labiausiai trokštamo XX ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...