2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Delfi žinios vakar

Delfi žinios vakar TV programa, piliečių nuomonės ir komentarai, nuotraukos ir video. Karščiausios žinios ir naujienos iš Lietuvos miestų ir regionų, specialūs tyrimai ir komentarai, verslo, sporto, pramogų naujienos ir apžvalgos, užsienio aktualijos. Naujienų portalas, kuriame pateikiamos karščiausios naujienos iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Delfi žinios vakar
Lietuvoje, videonaujienos, verslas, sportas, komentarai. Po Lietuvą sukrėtusio Ievos Strazdauskaitės nužudymo DELFI redakcijoje apsilankė Lietuvos kriminalinės. Politika, ekonomika, kriminalai, sportas, krepšinis, žmonės, pramogos - populiariausi. Vieną iš šešių vėžio atvejų sukelia pagydoma infekcija -DELFI Žinios.
Delfi žinios vakar
Norėdami užtikrinti jūsų skaitymo patogumą, iš esmės atnaujinome DELFI programėlę.


Naujasis jos dizainas užtikrina ne tik. Lietuvos žinios”: svarbiausios dienos temos, komentarai, Lietuvos ir pasaulio naujienos, verslas, sportas, kultūra. Karštos naujienos iš Kauno, Lietuvos ir viso pasaulio. Tadžikai į Vilniaus taborą heroiną gabeno kilogramais Delfi. Ieškomas moterį sužalojęs ir pabėgęs balto visureigio vairuotojas Delfi. Antradienį Vilniuje duris atvėrė „Delfi“ sporto centras.


Badmintono, teniso, paplūdimio teniso ir paplūdimio tinklinio aikšteles po vienu stogu. Klaipėda, naujienos, žinios, portalas - dienraštis Vakarų ekspresas, VE.

Delfi žinios vakar
Vakar vyro mama mane baisiai supykdė. Galimybė skaityti laikraščio ir priedų straipsnius internetu. Aktuālās ziņas katru dienu, kā arī daudz citu jaunumu un izklaides - lasi DELFI. Lietuvos WWW, Infoplius, DELFI Naujienos. DELFI - Latvijas populārākais ziņu portāls. Stankevičius vakar savo įžvalgas tema „Lietuvos ir pasaulio ekonominė ir politinė realybė: ko tikėtis verslui“ dėstė Šiaulių prekybos.


Lukošaitis sakė įrašo nematęs, tik žino iš. Kriminalinės naujienos - nusikaltimai, nelaimės, eismo įvykiai, skandalai, suvestinės, iš teismų, smurtas, avarijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...