2016 m. liepos 8 d., penktadienis

Drabuziu modeliavimas

Drabuziu modeliavimas Mano siūloma veikla - drabužių eskizavimas ir modeliavimas. Labiausiai tinka toms merginoms, kurios eina iš proto dėl mados, naujausių. Užsiėmimai jau vyksta, kviečiame išbandyti :) Daugiau informacijos tel.

Drabuziu modeliavimas
Kostiumas (pranc. costiume) vieno stiliaus drabužių ir jų aksesuarų komplektas. Kazkaip man paprasciau gatava drabuzi perdaryti, tiesa sakant taip. Sijono konstrukcinis modeliavimas ant bazinio brėžinio. Modelio sukirpimas ir siuvimas iš maketinio audinio.


Drabuziu modeliavimas
AccuMark programa Pattern Design System (PDS) taip pat yra skirta kompiuterizuotam drabužių projektavimui ir modeliavimui. Vyriškų ir moteriškų drabužių modeliavimas, siuvimas ir taisymas. Drabužių konstravimo-modeliavimo kursai. Prekyba siuvimo priedais, furnitūra. Jūs, nusprendėte pasisiūti naują,madingą ir originalų. Specializacijoje pateikiamos Lietuvos įmonės, kurių pagrindinė veikla - drabužių modeliavimas. Klientai aptarnaujami tik savo srities profesionalų. Paprašė pasidomėti kompiuterinėmis programomis, skirtomis modeliuoti drabužius.


DRABUŽIŲ SIUVIMAS, MODELIAVIMAS, Įmonės informacija.

Drabuziu modeliavimas
Jei kils pagunda patarti, patarkite. Sukirpėjo - konstruktoriaus mokymo programą sudaro drabužių modeliavimo, spec. Teksto dydis: drabužių modeliavimas. Visi straipsniai ir video su žyme drabužių modeliavimas. Madų salonai, modelių agentūros teikia paslaugas: drabužių modeliavimas, modeliniai drabužiai, siuvimas pagal užsakymus, mada moterims, mada vyrams.


Informacijos susijusios su kainomis teiraukites telefonu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...