2016 m. liepos 5 d., antradienis

Drabužių taisymas kainos

Drabužių taisymas kainos Drabužių taisymas ir siuvimas Vilniuje, Ulonų gatvėje. Užuolaidų siuvimas, patalynės siuvimas. Siaurinimas per šonines siūles, taisant ir juosmenį nuo 6-9€ 6.

Drabužių taisymas kainos
Dėl siuvinėjimo kainų kreiptis telefonu ar rašyti į elekroninį paštą. Moteriškų drabužių siuvimas, vyriškų drabužių siuvimas, kelnių taisymas, sijono. Kainos kainoraštyje orientacinės, nurodytos atsižvelgiant į minimalų gaminių. Konkrečias Jus dominančias kainas sužinosite apsilankę pas mane siuvykloje.


Drabužių taisymas kainos
Sauliaus ir Vido ateljė - drabužių taisymas. Greitas ir kokybiškas drabužių taisymas. Profesionali siuvykla, drabužių siuvimas. Kelnių siaurinimas, platinimas 12-17 Lt 3. Jeigu Jums reikalinga vyriškų, moteriškų drabužių taisymo paslauga - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir išsirinkite geriausią! Džinsai paprastas lenkimas 8,00 - 10,00. Drabuziu taisymas kainos Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Jelenos Ateljė- tai aukštos kokybės drabužių siuvimo ir taisymo paslaugos už palankią kainą.


Drabužių taisymas kainos
Prekybos miestelyje URMAS siuvimo, drabužių taisymo paslauga yra viena. Drįstame teigti, kad mūsų paslaugų kainos ir kokybės santykis yra vienas geriausių tarp Vilniuje. Siuvėja Klaipėdoje, Siuvėja Klaipėdoje. Užtrauktuko pakeitimas, nuo 35 lt. Apačios palenkimas: sijono, kelnių, palto, striukės, nuo 30;. LOMBAS- dėl kainos galima derėtis!


DRABUŽIŲ TAISYMO-SIUVIMO PASLAUGOS. Kailinių drabužių taisymas- trumpinimas, siaurinimas, pamuššalo keitimas ir t.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...