2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Drugelio vystymosi stadijos

Drugelio vystymosi stadijos Posts about drugelio vystymosi stadijos written by leruta. Ant lapo apatinės pusės drugys priklijuoja kiaušinėlius. Iš kiaušinio išsirita lerva (drugių – vikšras).

Drugelio vystymosi stadijos
Kaip vystosi drugelis kopūstinis baltukas. Nagrinėdami kopūstinio baltuko pavyzdį išsiaiškinsite, kokios yra drugio vystymosi stadijos, kuo jis minta. O informacijos suteikia tik apie tą metamorfozės stadiją, kurios metu buvo.


Lėliukė - tai vabzdžio vystymosi stadija.

Drugelio vystymosi stadijos
Būdamas joje vabzdys pavirsta iš vikšro drugeliu. Būdingas gyvūnams, turintiems kiaušinio, lervos arba lėliukės vystymosi stadijas. Tai vienas iš prisitaikymų prie gyvenimo sąlygų. Netiesioginio vystymosi metamorfozės yra dvi: Nepilna metamorfozė : Vabzdžiai su nepilna metamorfoze neturi lėliukės stadijos. Vikšras – viena iš drugių vystymosi stadijų tarp kiaušinėlio ir lėliukės. Kitų vabzdžių (vabalų, plėviasparnių, dvisparnių) ši stadija yra vadinama lervine. Filmas skirtas pirmam susipažinimui su vabzdžių metamorfoze.


Ryškiausias metamorfozės pavyzdys yra vikšro virtimas drugeliu. Tyrimo hipotezė: Jei Tyrimo metodika Rugsėjo viduryje ant.

Drugelio vystymosi stadijos
Graikiškai drugelis vadinamas “psyche”, t. Mokslinis straipsnis apie drugelio vystymosi stadijas. Apie drugelio vystymosi stadijas, žinoma, Deimantė žino iš knygelių. Vaikinas susidomėjo drugeliais dar pradinėje mokykloje. Bilietas į gyvų tropinių drugelių parodą DRUGELIŲ NAMAI Vilniuje. Jų auginimas, stebėjimas, kaip keičiasi drugelių vystymosi stadijos, turėtų bent šiek tiek paįvairinti ligoniukų laisvalaikį", – mąstė I.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...