2016 m. liepos 26 d., antradienis

Dykumos roze prieziura

Dykumos roze prieziura Liaudyje tinūtras dar vadinamas dykumų rože, nes šios gėlės žiedai panašūs į rožės žiedus. Tinūtras yra nuodingas augalas, jo sultys yra nuodingos. Adeniumas - vienas iš gražiausių dykumos augalų, savo išskirtinumu.

Dykumos roze prieziura
Buvo nurodyta ir spalva ir sodinimas ir priežiūra. Adenium obesum augalų aprašymas (kaktusas, sukulentas „Dykumos rožë“) priklauso. Adeniumai, medelių priežiūra – šviesiamėgiai sukulentiniai kaktusai. Adenium Obesum arba Dykumų Rožė – sparčiai populiarėjantis naminis dekoratyvinis augalas.


Dykumos roze prieziura
DELFI - Karštame dykumų smėlyje gyvybės maža. Pirmą kartą pamačius Jericho rožę greičiausiai iškils klausimas, kodėl ji taip liaupsinama. Būtent šie augalai auga Šventojoje Žemėje, Judėjos dykumoje, netoli. Parsiveziau is Egipto sausa dykumos roze, bent taip ja pavadino pardavejai. Ja reikia visa pamerkti i vandeni, kazkur po menesio ji turetu. Tėvynė Arabijos pusiasalis, Uganda, Kenija, Tanzanija, Sokotra.


Kambarinės gėlės, augalai (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas: parduodu adeniumą, dar kitaip vadinamą dykumų rože arba tinūtru. Botanikai Jericho rože (Rose of Jericho) vadina keletą dykumos. Aplenkite gamtą: pavasarį žydinčių svogūninių gėlių priežiūra ir sodinimas.

Dykumos roze prieziura
Sausos, jautrios ir alergiškos odos priežiūra. Lauke augalas turi būti apsaugotas nuo skersvėjų. Jericho rožė (lot. pavadinimo nežinau), bet jį užpuolė pelėsis, tiksliau jau su. TINŪTRAS, arba dykumos rožė, kilęs iš Pietų Afrikos, vasarą gerai jausis.


Ar teko girdėti apie vieną iš unikaliausių augalų žemėje – dykumų Jericho rožę? Ar teko matyti augalą, kuris gali pražysti bet kuriuo metų laiku, lauke ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...