2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Gelavandeniai perlai

Gelavandeniai perlai Natūralūs gėlavandeniai perlai, BIWA perlai, KESHI perlai. Baltos, raudonos, rausvos, žalsvos, violetinės spalvos kultivuoti PERLAI. Gėlavandeniai perlai apvalūs cream ~11-12mm juosta, 10,95€.

Gelavandeniai perlai
Perlus „gamina“ moliuskai, norėdami išstumti, izoliuoti į kriauklę patekusį. Nuo 1914 metų pradėti kultivuoti ir gėlavandeniai perlai (Bivos ežere netoli Kioto). Juos augina Japonijoje, taip pat JAV Misisipės upėje.


Naturalūs gėlavandenių moliuskų rožiniai perlai.

Gelavandeniai perlai
Todėl jūriniai perlai kainuoja nuo kelių iki keliolikos kartų brangiau nei gėlavandeniai. Svarbiausi dalykai, ką turime žinoti ir suprasti apie perlus, tai iš kur jie kilę – jūriniai ar gėlavandeniai ir kaip jie išauginti – natūralūs ar kultivuoti. Upiniai perliukai šviesiai rožiniai, monetos formos 5x8mm (A-810). Skresmuo 5-6mm, skylutės skresmuo 0,8mm. Galimybė pristatyti nuo durų iki durų.


Vėrinys "Eglė Žalčių Karalienė". Ieškom naturalus gelavandeniai perlai. Būtinai pasimatuokite ranką prieš perkant! Prekių sąrašas pagal pasirinktą žymę.

Gelavandeniai perlai
Didelis parduotuvių pasirinkimas ir prekių kainos vienoje vietoje. Jie auginami ežeruose, upėse, tvenkiniuose ir kito gėlo vandens telkiniuose. Trollbeads: Perlai - Perlai - amžinos klasikos, moteriškumo ir elegancijos simbolis. Siųsti draugui; Spausdinti; Visas vaizdas.


Rikiuoti pagal populiarumą, Rikiuoti pagal. Parduotuvė GAURApearls siūlo dirbinius tik iš natūralių perlų. Mes garantuojame, kad visi mūsų perlai išaugę natūraliose sąlygose, be branduolio naudojimo ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...