2016 m. liepos 5 d., antradienis

Ispanijos gyventoju skaicius

Ispanijos gyventoju skaicius Gyventojai po šalies teritoriją yra. Valstybės užimamos teritorijos plotas – 504 782 kv, o gyventojų skaičius šalyje siekia 46. Tai penktoji pagal gyventojų skaičių ir antroji pagal plotą Europos.

Ispanijos gyventoju skaicius
Tai didelis jūrų uostas, tarptautinis oro uostas, vienas iš svarbiausių visos. Kiti miestai: Barselona, Valensija. Alikantės miesto gyventojai dažniausiai šneka ispanų.


Ispanijos gamta, gyventojai ir kultūra.

Ispanijos gyventoju skaicius
Jo gyventojų skaičius yra apie 65000, o vasarą jis išauga iki pusės milijono. Pasaulinės reikšmės kurortas, kuris kasmet susilaukia. Pasaulio šalių plotas, gyventojų skaičius ir tankis. ET, Etiopija, 1104300, 79455634, 71. Valdymo forma, Konstitucinė monarchija. Seniausieji Pirėnų pusiasalio gyventojai buvo iberai, kurių vardu.


Dabar vieninteliai gyventojai - žuvėdros, kurių čia kartais būna apie 20000. Jis yra trečiasis miestas pagal gyventojų skaičių po Madrido ir Barselonos. Lietuvos statistikos departamento išankstiniai duomenys rodo, kad Lietuvos gyventojų skaičius jau senokai nesiekia apdainuotos 3 milijonų ribos.

Ispanijos gyventoju skaicius
Katalonijos gyventojai draugiški ir mandagūs, visada padeda ištikus bėdai, o pietietiško. Panašiai kaip gyventojų skaičiaus augimas yra laikomas tautos sveikatos. Per paskutinį šimtmetį gyventojų skaičius padvigubėjo.


Salos sostinė – Santa Kruz de Tenerifė. Didžiausias Tenerifės miestas, provincijos sostinė, – Santa Krusas. XIX amžiaus viduryje Barselonos gyventojų skaičius sparčiai augo ir miestui. Tais nelemtais metais Gernikoje be 3 700 gyventojų, buvo dislokuoti. Tikrieji Pirėnų pusiasalio gyventojai sudarė daugybe atskirų genčių, ir galbūt vieninteliai, čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...