2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Juokingi posakiai apie vyrus

Juokingi posakiai apie vyrus Sumani moteris turi milijonus prigimtinių priešų: visus kvailus vyrus. Siaip tai juokinga, bet ne visi faktai atitinka netgi stereotipinius vyrus. Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie vyrus.

Juokingi posakiai apie vyrus
Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Kuo daugiau mes moteris mažiau, tuo mažiau daugiau jos mums. Vyrams mintys kyla iš apačios, moterims ten ir lieka. ECHOVO tapatybė: Važiuoti su žmona į.
Juokingi posakiai apie vyrus
Pusryciai Londone, vakarienė - New Yorke, bagažas - Buenos Airėse. Tai nesibaigianti lyčių dvikova, nei vienas nenori nusileisti.


Nebūtinai juokingos mintys ir posakiai. Kodėl Dievas iš pradžių sukūrė vyra, o tik po to - moterį? Juk dauguma šitų posakių apie lietuvius vyrus. Linksmos moterų mintys apie vyrus ir ne tik. Vyras bėgioja paskui moterį, kol ji jo nepagauna. Juokingi paveiksliukai apie vyrus. Vyrai ir vaikai niekuo nesiskiria, skiriasi tik jų žaislų kainos.


Juokingi posakiai apie vyrus
Sveikas miegas ne tik ilgina gyvenimą, bet ir sutrumpina darbo dieną. Kol nagų lakas nenudžiūvęs, moteris praktiškai bejėgė. Dauguma vyrų, kurie koneveikia moteris, iš tikrųjų plūsta tik vieną moterį. Vyrai gali miegoti su kuo panorėję ir niekam. Aforizmai, juokingi posakiai, citatos apie moteris, vyrus, gyvenimą, santuoką ir santykius! Autoironija dar niekam nepakenkė, juk taip? Kokia nuotaika – tokios ir taisyklės. Su vyru ilgai ieškojome priežasties susipykti.


Neįmanoma su savo liežuviu paliesti visų savo dantų. Visi durniai, perskaitę pirmąja tiesą, bandys ją atlikti. Ir supras, kad pirmoji tiesa yra melas. Jei Ieva buvo ištikima Adomui, tai kodėl žmogus kilo iš beždžionės. Tik jaunavedžiai ir melagiai užsiima seksu kiekvieną dieną. Draugo negalima nusipirkti, bet jį. Gyvenimas - baisus, gerai, kad atlyginimas juokingas.


Kai sudrėkini kojas, atsisako gerklė, kai. Gerai, kad nors atlyginimas juokingas. Ukrainos mokslininkai nustatė, kad daugiausia vitaminų yra vaistinėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...