2016 m. liepos 26 d., antradienis

Juokingi tostai

Juokingi tostai Juokingi tostai – linksmi tostai ir juokingi palinkėjimai įvairioms progoms. Linksmi, trumpi, juokingi tostai Jūsų šventei! Už gatvės eismo taisyklių pažeidimą jauna mokytoja pateko į teismą.

Juokingi tostai
Taip… – rūsčiai suraukęs antakius pasakė teisėjas, – vadinasi, jūs esate. Tai pakelkime tostą, kad žmonės visada juoktųsi. XVI amžiuje Prancuzijoje mokytojams buvo uždrausta vesti. Tačiau vienas mokytojas nepaklausė šio draudimo. Aišku, aš esu reikalingesnė – sako Meilė.


Ko vertas būtų gyvenimas be manęs? Tostai, tostas už giminės pratęsimą, tostas už meilę, tostas už seksą, už giminės tęstinumą. Kai karalaitei suėjo 18-ka, pagimdė ji kudikėlį… Tad išgerkime, už Karlsoną, kuris gyvena ant stogo. Raktažodžiai: Juokingi, linksma, tostas. Vieną gražų vakarėlį nuėjau aš į šokius, atsisėdau į kamputį ir ten apžvelgiau. Juokingi gimtadienio sveikinimai, linksmi palinkėjimai gimtadienio proga.


Tostas : Linkim daug laimingų metų: tiek kiek sunešiojot batų. Metuose yra 364 dienos, skirtos tam, kad Tu dovanotum kitiems gimtadienio dovanas ir tik 1 diena, kuomet.

Juokingi tostai
Begerdami, besilinksmindami pastebėjo, jog jau nebėra ko gerti. Kartą gėrė vilkas, zuikis ir vėžlys. Tostas apie moteris: Nėra taip gerai su Jumis, kaip blogai be Jūsų. Straipsnyje rasite įvairius tostų ir sveikinimų pavyzdžius, kuriuos galėsite. Galima turėti daug pinigų, bet jie neatneš laimės.


Už pinigus galima nusipirkti lovą, bet ne jos šilumą. Piktoki, juokingi, besišypsantys, santūrūs ar niūrūs. Trys medžiotojai nutarė atsigaivinti. Vienas įšsitraukė butelį pieno ir geria.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...