2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Kaip sujungti kompiuteri su tv per wifi

Kaip sujungti kompiuteri su tv per wifi Jei televizoriumi norite prisijungti prie 5 GHz dažniu veikiančiu maršruto. Jūsų televizoriuje dabar rodomos jūsų nuotraukos, vaizdo įrašai arba televizijos laidos. Wi-Fi Direct" leidžia sujungti netoli vienas kito esančius tokius įrenginius.

Kaip sujungti kompiuteri su tv per wifi
Nuo šiol norint sujungti kompiuterį ir televizorių nereikia jokių laidų! Pasenes dalykas senai jau galima sujungt be laido per WiFi. Wi-Fi adapteris TV turi būti tinkamos būtent su jūsų modeliu, Taigi. Kaip perduoti vaizdą be laidų į televizorių iš Mobilaus, plančetės ir kompiuterio.


Kaip sujungti kompiuteri su tv per wifi
Norime pristatyti itin gerą ir nebrangų Smart TV televizorių Samsung. Jei turite HDMI prievado jūsų TV ir kompiuterio kartu su HDMI kabeliu. Dalijamės ir perkeliame duomenis belaidžiu ryšiu. Sveiki, gal kas galit pasakyti, kaip reikia prijungti kompa prie TV (LCD samsung LE40C675M1S) nenaudojant laidu. Jums atsibodo žiūrėti filmus per ankštą kompiuterio ekraną? Norite parodyti nuotraukas šeimos nariams arba draugams, tačiau susigrūsti prie. Naudodami „Philips“ televizoriuje integruotą „Wi-Fi“ ir „Smart TV“, turinio pasaulį. Norejau paklausti kas yra susidures kuome per wi-fi ,galima is pc pajungti koki filma ar muzika i tv anksciau buvo sita funkcija,perrasius.


Galite, jei stacionariame kompiuteryje įdiegtas belaidžio ryšio adapteris.

Kaip sujungti kompiuteri su tv per wifi
Rekomenduojame rinktis adapterį, palaikantį „n“ standarto (IEEE 802.11n) belaidį ryšį. Isigijau TV Samsung UE46ES6300 ir turiu sena personalini kompiuteri. Asmeniškai niekada neturėjau problemos sujungti PC su TV, buvo. O be to, galima jungt ir klaviatūrą su pele, turi integruotą wifi, LAN, bluetooth. Ar kasnors bandėt su kokia programa prijungti laptop prie samsung smart TV taip, kad rodytų jame kompiuterio ekraną realiu laiku ? Kaip prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie jūsų LCD televizoriaus 1. Sujunkite savo nešiojamąjį kompiuterį su televizoriumi vaizdo. Išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrano peržiūra televizoriuje. Prijungimas prie tinklo LAN kabeliu; „Wi-Fi“ naudojimas televizoriui prijungti prie.


Prievadai LAN3 ir LAN4 skirti interaktyviosios televizijos priedėliams jungti. Jeigu tinkamai sujungus laidus interneto paslauga neveikia, patikrinkite kompiuterio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...