2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Kalabybiškio kaimas

Kalabybiškio kaimas Kalabybiškio istorija mena dar protėvių laikus, kai žvangėjo kardai ir. Aukštaitės kūryba yra kaimo davatkos lygio, tačiau tikras. Domeikava – 4704; Skaidiškės – 4457; Raudondvaris – 4094; Rudamina – 3937; Pagiriai – 3929; Neveronys – 3083; Ginkūnai – 2963; Pravieniškės II – 2672.

Kalabybiškio kaimas
Mitinis kaimas kuriame gyvena visa, ko normalus žmogus nenorėtų sutikti ir pamatyti. Pagal naujausias teorijas, iš ten kilę Minedas. Nieko jau tokio keisto,jei kaimas yra pavadinimu "Kalabibiskies",tai kodel. Labas rašė: na jei jau kaimai, tai kaimai.
Kalabybiškio kaimas
Nu žinai, jei jau ne Vln-tai jau kaimas visur kitur?


Lietuvos krepšinio rinktinės delegacija ir ją lydinti žiniasklaidos grupė ketvirtadienį grįžo 200 kilometrų arčiau Lietuvos. Yra Lietuvoje įdomių miestelių bei kaimelių pavadinimai, pvz. Vistiek visi padeje ant Lietuvos kaipo valstybes, kurioje galima gyventi ir kurti savo ir vaiku ateiti. Gal galima butu ir normaliu straipsniu paskaityt, o ne tik apie kaimo arenas. Nu tu komikas, ciuju net jei pries kalabybiskio traktorius prapistu. Ką čia įrodė tuo smūgiu į nosi, kad kaimas esam ir nemokam pralaimėt? Pas baba kaime,pagal vestuviu uzsakyma? Kalabybiskio zemele op ir atsikelia i Vilniaus pasone.


Kalabybiškio kaimas
Ručkakiemio kaime vyras namuose mušė jaunuolį. Originally shared by Justinas Sebeckis. Grįžtant prie Grybauskaitės temos: kad ir koks kaimas būtų Lietuva, bet. Online būsena iš kaimo 2398 žinutės (1045). Pagalvojau - ir iš kart pradėjo skaudėti virvutė, jungianti ausis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...