2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Kas kimba nemune 2016

Kas kimba nemune 2016 Jūs esate čia: Diskusijų temos»Grupės»Kas kur kimba»Diskusijos»Kas kur kimba Lietuvoje. Na as siandie vel sturmavau Nemuna ber deja galejau tik neilgam pameciau siandie. Vievio ezeras per visa diena , ir tai is 12m gylio.

Kas kimba nemune 2016
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos Žuvivaisos skyriaus Rusnės poskyrio specialistai baigė 2016 metų vėgėlių. DH8wRx Apie žūklę: 2016-03-05 - Dzūkiškų mekšrų žūklės ypatumai Nemune. Nemune, kuo naktis tamsyn, tuo didesni karšiai kimba. O kitam krante ties klebarais meknes kimba.
Kas kimba nemune 2016
Laikotarpis, kada žuvys kimba labai gerai.


Nemune ties Kulautuva su feederiu pusdieni prasedejau. Laba diena, noriu pasiteirauti ar galima važiuoti automobiliu šiuo keliu ir ar galima palikti automobilį, nes teko. Laba, ar zvejojant Nemune uztenka vien tik zvejo megejo bilieto? Ko niekas nepasidalija savo patyrimais. Neryje, nuo santakos su Nemunu iki Varnių tilto, gaudomos meknės. Jau šiuo metu jame kimba kuojos, tačiau šis pavasaris netipiškas. Nemune žvejo mėgėjo kortelė lašišų žvejybai suteiks teisę pasiimti tik tą lašišą, kuri sugauta Nemune žemiau Vilkijos. Pasiūlymai, pageidavimai, problemos.


Kas kimba nemune 2016
Idėjos, pageidavimai, problemos ir kt. Vėgėlė kibti pradeda nusileidus saulei, apie vidurnaktį kimba geriau, ir tai trunka beveik iki saulės patekėjimo. Du geri draugai yra tikri žūklės aistruoliai. Interneto sensacijos: kokie vaizdeliai 2016 m. Kitame Lietuvos pakraštyje, Dysnose ir Dysnykštyje, aktyviai kimba karpiai ir sėklius vis dažniau. Atmatos žiotyse dabar kimba stambūs, vadinamieji „mariniai“ ešeriai. Akcija „Lašiša 2016“ pratęsta dar trimis savaitėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...