2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

Keistuoliu teatras heraklis

Keistuoliu teatras heraklis Geras karys nesidairo į šonus ir savo žodyne neturi klausimo „kodėl? Tiesa, tai bus komedija, o ir, atrodytų, puikiai pažįstamą herojų. Ko jame daugiau – antikinio mito ar aštrios ironijos?

Keistuoliu teatras heraklis
Ir iš kur tas agresyvus humoras. Koncertai, menai, sporto renginiai, teatras, klubai, festivaliai, renginiai šeimai, įvairūs renginiai, meno renginiai, parodos. Teatro ,,Atviras ratas“ spektaklis vaikams APIE MEILĘ, KARĄ IR KIŠKIO KOPŪSTUS. Akimirkos iš diskusijos po spektaklio #keistuoliai.


Keistuoliu teatras heraklis
Varėnos kultūros centre – dar vienas spektaklis. Vaidina Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai: Neringa Krunglevičiūtė, Ieva Pakštytė, Raminta. Kauno miesto kamerinis teatras į Kauną parsivežė publikos simpatijos ir geriausių. Gimtasis Rokiškis Langas XXXIII profesionaliųjų teatrų festivalio „Vaidiname žemdirbiams“ spektaklių anonsai. Lapkričio 20-ąją Alytaus miesto teatre iškilmingai baigėsi V-asis. Pagal senovės graikų mitų motyvus - „HERAKLIS” N-18. Lietuvos Rusų dramos teatras KEIČIA repertuarą - dėl aktoriaus traumos, planuotas.


Heraklis, buvom awsome :) Atsakyti. Kviečia profesionalių teatrų festivalis.

Keistuoliu teatras heraklis
Gildas Aleksa – teatro režisierius, vienas pagrindinių „Teatrono“ trupės. Teatro ir kino fakulteto dekanė Tvirtinu: Studijų prorektorė. Keistuolių teatras Eksperimentinė salė. Neparduodama, neišmylima, neišdalinama.


Alytaus teatrų festivalio nominacijos – ir kraštiečiams. Tag keistuoliai Instagram #keistuoliai videos with 100 for online portrays, cities, locations and. List images about #keistuoliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...