2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Kepures ir movos vaikams

Kepures ir movos vaikams Rudeninis kepurės ir movos komplektas, S. Išorėje medvilnės trikotažas, vidus šiltas poliesteris. Kepurės ir movos komplektas pasiūtas iš medvilnės trikotažo yra šiltas.

Kepures ir movos vaikams
Pavasaris už lango, kepurės vaikams drabuzelis. Raster kepures vaikams, Raster kepures internetu, Urmo miestelis raster. Kepurė ir mova mergaitei "Rožinė fantazija". Išvirkštinėmis siūlėmis kepurės "Hello baby".
Kepures ir movos vaikams
Kokybiška, patogu, sukurta iš natūralių audinių.


Stilinga kepurė ir mova vaikui, mamai žiemai. Veliūrinis šiltas kepurės ir movos komplektas. Megztos medvilnės movas iš žaismingos ir vaikų taip pamiltos “MACKIS Mišk. Kepurės, kaklaskarės, movos Užsakymo patvirtinimas ir apmokėjimas. Gauk specialius pasiūlymus, pakvietimus į akcijas ir visas. Galima rinktis iš kelių dydžių, tad tiks įvairaus amžiaus vaikams. Mėlynos spalvos, originaliai margintas kepurės ir movos rinkinukas atrodys išties stilingai, tad.


Mieli peliukai ir ryški oranžinė spalva – šis kepurės ir movos rinkinukas atrodo išties stilingai ir smagiai. Dvigubos medžiagos medvilnės kepurėlė su prie jos. Dviguba dvipusė pavasarinė kepurė mergaitei su prisegamu bantuku. Jei ieškote tobulo derinio siūlome prie kepurės įsigyti dvigubą šalį-movą. TutuShop – rūbai ir aksesuarai vaikams, įvairių šokių apranga su pristatymu visoje Lietuvoje. Cukraus vatos švelnumo medvilnė, močiutės uogienėmis pagardintos spalvos ir jaukumas iki begalybės.


Labai šiltas vaikiškos kepurės ir movos komplektas (galėsite rinkti iš įvairių spalvų). Labai uzsinorėjau pasisiųti gražią kepurę vasarai, bet pritrūkau. Vilniuje skelbimas: Pašiltinta kepurėlė su mova – jaukų ir šiltą pasibuvimą lauke garantuojantis aksesuaras. Dvigubas vaikiškas kepurės ir movos komplektas Pagaminta Lietuvoje Tinka dėvėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...