2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

Labirintu parkas kaina

Labirintu parkas kaina Labirintų parkas ir mažam ir dideliam! Tai puiki pramoga visoms amžių grupėms. Kukurūzų labirintas yra vos 3 km nuo Anykščių, važiuojant link Puntuko akmens.

Labirintu parkas kaina
Anykščiuose pradėjo veikti karklų labirintų parkas. Energetinių labirintų ir geometrinių figūrų parkas. Vieta poilsiui, atsipalaidavimui, atsakymų į rūpimus klausimus radimui. Pati ideja visai sauni, bet kaina visiskai neatitinka pasiulos.
Labirintu parkas kaina
Vaikštant labirintais, žiūrint į mandalą „Gyvybės gėlelė“, esant šalia merkabo, stovint ar sėdint kupole žmogus gali pailsėti, gauti įkvėpimo, minčių, įdėjų.


Pasak verslininko, karklų labirintų parkas atsirado kaip kukurūzų. Bilietas į karklų labirintų parką kainuoja 12 litų (suaugusiems) arba 10 litų. Vienintelis Baltijos šalyse labirintų parkas. Pramogos, šaudykla (šaudymas iš lanko, dažasvydžio šautuvo), vandens kamuoliai, batutas, apžvalgos ir vaikų. Bilieto kaina penkioms dienoms viename nacionaliniame ar. Plungės rajone esančiame Likšų kaime įrengtas ENERGETINIŲ LABIRINTŲ IR GEOMETRINIŲ FIGŪRŲ PARKĄ — šis parkas yra vienintelis toks ne tik Lietuvoje. Didžioji šio sezono naujiena - klaidusis veidrodžių labirintas. Baltų Mitologijos parkas- tai pirmasis ir vienintelis Lietuvoje objektas, kuriame susipažinsite su Baltų (Aestii, Aestiorum gentes) tautų pirmykštės.


Labirintu parkas kaina
Taurų nuotykių parke taip pat rasite oro pagalvę ir labirintą. Jei atvyksta moksleivių grupė, tai įėjimo kaina vienam vaikui - 5lt. Jeigu pageidausite vaišių stalo, kaina vienam vaikui – 11lt. Tvorų labirintas“ yra įsikūręs itin patogioje vietoje- Kauno mieste, šalia automagistralės. TVORŲ LABIRINTAS“ UNIKALUS TUO, kad: Kaina tik 5lt. Tačiau, anot energetinių labirintų parko šeimininko, tai yra klaidingas stereotipas apie labirintus.


SUŽINOKITE TIKSLIAS SKRYDŽIŲ KAINAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...