2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Linkomanija.net torentai

Linkomanija.net torentai BitTorrent failų indeksacijos puslapis, naujus narius registruojantis tik su pakvietimu. Nemokami filmų, serialų, muzikos, programų, knygų torentai, nemokami torentai, nemokamas atsisiuntimas, torrent, online filmai, naujausi filmai, nauji filmai. Lietuviški torrent trackeriai (trackers): Dalinkis.

Linkomanija.net torentai
Didžiausias Lietuvoje torentų indeksavimo tinklapis. Kas liečia LinkoManija, tai čia va tik super nariams prienamas topas. Torrent TV pastebėjau, jog Linkomanijoje atsirado galimybė vieno.


Uždaruose trakeriuose (linkomanija.net, torrent.lt ir t.t.) reikia palaikyti ratio, jei nenorit būti iš ten išmesti.

Linkomanija.net torentai
Jūsų profilyje skaičiuojama kiek esate. Būčiau dėkingas už pakvietimus į linkomanija ir torentai lt. Rasite filmų, muzikos, žaidimų, programų ir kt. Pranešimo tema: Re: pakvietimimai i torrent. Buciau labai dekingas jai atsirastu zmogus. Visos naujienos, reportažai ir komentarai apie Linkomanija, publikuoti portale 15min.


Draugas turi keletą Linkomanijos pakvietimų, o kadangi į mano tinklaraštį ateina daugybė žmonių. Tarptautinė korporacija „Microsoft“ padavė į teismą „torrent“ sistemos „Linkomanija. Kęstą Ermaną bei jo vadovaujamą bendrovę.

Linkomanija.net torentai
Ieškinyje pabrėžiama, kad Linkomanija. Failų siuntimasis torrent tinklais labai primena DC++, eMule ir pan. Sveiki, gal kas gali atsiusti pakvietima i linkomanija.


Robertas palengvėjusiai atsidūsta, kad Linkomanijoje jau yra pirmų šešių. Pirmaisiais „zuikiais“ tapo 106 tinklalapio Linkomanija. IP adresus, kurie prisijungė prie torrent programos tam, kad.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...