2016 m. liepos 24 d., sekmadienis

Linksma komedija vakarui

Linksma komedija vakarui DELFI - Jei savaitgalį leidi namuose - šie filmai kaip tik tau! Posts about Komedija written by Filmų vakaras. Ir galiausiai po visos krūvos siaubo filmų buvau.

Linksma komedija vakarui
Dramos, Veiksmo, Nuotykių, Animaciniai, Biografiniai, Komedijos, Kriminaliniai, Dokumentiniai, Šeimyniniai, Fantastiniai, Istoriniai. Nuostabus kinas, ilgas, tai pasiruoskite ilgam geram vakarui 4u. Bad teacher - žinau kad durna bet labai linksma komedija su cameron.


Pastabos: išties žavus ir linksmas garsiojo režisieriaus Polanskio psichologinis trileris su juodosios komedijos prieskoniais, bei nepakartojamais personažais :). Gerą komediją šiomis dienomis rasti sunkoka. Amerikos vakarų miestelį, kur žmonės greičiau. Artistiškas duetas neįtikėtinais autopotretais linksmai interpretuoja. Sveiki, pasiulykit koki siaubeka, komedija ar siaip filma vakarui. Na siulyciau Friday tikrai linksma komedija pats ziurejau patiko nieko. Lengva komedija, kurioje mano dėmesį labiausiai patraukė ne. Linksmas įtraukiantis nuspėjamas filmas bet juk sąrašas ir yra apie tai.


Linksma komedija apie Olimpo dievų pyktį – jau atkeliauja! Kino pažinimo kursai: 10 vakarų su kino režisieriumi Andrejumi Tarkovskiu.

Linksma komedija vakarui
Linksmas, nuoširdus, nebanalus filmas su liūdesio prieskoniu. Visi matę „Volstryto vilką“ prisimena nervingą pliktelėjusį vyriškį, kuris suvaidino Džordžo Belforto (akt. Leonardo DiCaprio) tėvą. Labai smagi, lengva komedija vakarui :) O kas sako, kad nieko gero.


Labai puikus, nuotaikingas, juokingas ir linksmas filmas su nuostabia aktore Melissa. Tikimės, kas būtent šis sąrašas ne tik pasiūlys įdomių filmų vakarui prieš.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...