2016 m. liepos 26 d., antradienis

Lydeku gaudymas guminukais

Lydeku gaudymas guminukais Kiekviename vandens telkinyje lydekų mėgstami masalai būna vis kitokie, ir spalvos jų kitokios. Tiktai baltas su juoda nugara guminukas- atsako pardavėjas. Puikių rezlutatų galima pasiekti gaudant guminukais, primenančiais varlikę.

Lydeku gaudymas guminukais
Praėjusį sezoną Lietuvoje debiutavo naujos kartos guminukai LUCKY JOHN PRO. Kuršių mariose dalis, netikėtai mane pakvietė į lydekų žūklę. Pastebėjau, kad čia nelabai buvo paliesta tema apie guminukus. Trumpėjant šviesiajam paros laikui ir vėstant orui keičiasi ir lydekų.


Lydeku gaudymas guminukais
Sekliose pakrantėse puikiai galima panaudoti guminuką - varlės imitaciją. Dešimt metų – tokį laiko tarpą ichtiologai tyrė lydekų, sugautų vidutinės. Lydekų žūklė pavasarį stovinčiame vandenyje. Turbūt tai pats populiariausias yrankis, naudojamas gaudant lydekas. Pirmenybę teikiu silikoniniams masalams, kitaip tariant - guminukais. Lydeku zvejyba storm guminukais - Žvejyba, Karšių žvejyba, meškerės, žvejybos reikmenys, poledinė žūklė, žvejybos pamokos, valtys, žvejybos apranga ir. Viskas apie tai, kada, kur ir kaip pagauti lydeką.


Tiesa, vobleriai gelmių lydekų žūklėje nepatogūs tuo, kad net geriausieji modeliai nepasiekia. Prie guminukų nesu įpratęs, todėl juos naudoju rečiausiai.

Lydeku gaudymas guminukais
Tam būtinai prireiks pinto valo, kurio reikia ir gaudant guminukais. Kas pasiteisins: žvejyba su guminukais 4-6 m. Populiarus Riperis sikrtas lydekų ir starkių gaudymui, turintis du kabliukus ir priekyje. Guminukai SEIKA SMD 24D skirti ešerių, lydekų ir upėtakių žvejybai. Gal kas gaudote lydekas dydeliuose gyliuose(7-15m),dideliais guminukais(pvz.kopyta 5-6nr)dzigavimo budu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...