2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Madingos spalvos 2017

Madingos spalvos 2017 Tai gali būti mini rankinė, permesta per petį, itin madingi ilgaauliai virš kelių, kokius sukūrė mados. Kokie džinsai bus madingi 2016-2017 metų rudenį ir žiemą? Architektūros, mados ir dizaino pasaulis 2017-uosius metus paskelbė mėlynos spalvos metais.

Madingos spalvos 2017
Pasak Heleen Van Gent iš „AkzoNobel“. Spalvų paletėje karaliauja žalia, tamsiai ruda ir pilka. DELFI - Nors šįmet madingos pavasario spalvos žavi aktyvumu. Paslaptis paprasta - atsižvelkite į tendencingą spalvą ir rinkitės.


Madingos spalvos 2017
Domus Lumina aprašytos 2016 metų interjero spalvų tendencijos: nuo rožinio kvarco iki dangaus melsvumo, leis Jums madingai atnaujinti savo namus. Dar daugiau, 2017-ųjų metų spalva labai susijusi su gamta, todėl. Madingos rudens-žiemos rankinės nepaliks abėjingų. Spalvų gama yra visiškai suderinta su šaltuoju sezonu, kaip ir medžiagos, iš kurių pagamintos rankinės. Jei dažnai keičiate plaukų spalvą, arba norite ko nors naujo savo. Kad visada tendencija, būtina iš anksto žinoti mados tendencijas. Tad nors kai kurios spalvos išlieka madingos, jas papildo nauja spalvinė gama ar būdas. Apžvelkime, kas bus (tebe)madinga 2017-aisiais.


Tai lengvai pritaikoma, visiems gyvenimo ir interjero stiliams tinkanti spalva, puikus pasirinkimas atspindėti naujas 2017 metų.

Madingos spalvos 2017
Mados tendencijos ir stiliai 2017 metais, nuotraukos. Kareiviškame stiliuje šį sezoną busl abai madinga garstyčių spalva. Madinga vaikiška apranga, 2017 metų, pavasaris – vasara, sezonui. Garsiausi pasaulio mados namai, pristatydami 2016-2017 m. Sutinkant 2017-uosius patarčiau rinktis iš šį sezoną madingų spalvų: juodos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...