2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Maranta augalas

Maranta augalas Dažniausiai namuose auginama baltagyslė maranta (M. leuconeura). Maranta genčiai priklauso apie 23 rūšių augalai, kuriems yra būdingos. Todėl danai Maranta leuconeura vadina „Dešimties Dievo įsakymų augalu“.

Maranta augalas
Galima nusipirkti Maranta leuconeura kerchoveana, turinčią rudai dėmėtus lapus. Baltagyslė maranta (Maranta leuconeura Morr.). Marantos auga lėtai ir retai būna aukštesnė kaip 20 cm. Pavadinta italų gydytojo Bartol Maranta.
Maranta augalas
Marantinių (Marantaceae) šeimos žolinis Pietų Amerikos augalas.


Pradžia Paieška Skelbimai Pradžia ». Pfeilwurzgewächse) – magnolijūnų (Magnoliophyta) augalų šeima, priklausanti lelijainių klasei. Tačiau esama labiau už kitus naudingų augalų, kuriuos galima pavadinti. Talentui išsiskleisti padeda kalatėja, maranta, puansetija, margenis. Kokie augalai labiausiai tinka mūsų Zodiako ženklui? Jacobs); trispalvė maranta (Maranta tricolor); puikioji puansetija (Euphorbia pulcherrima);. Temperatūra Žiemą ne žemesnė kaip. Vidinis augalai Malda Augalų, Maranta nuotrauka, charakteristikos ir sodinimas, kad ir augantis - flower4you.


Maranta augalas
Ajerinių (Araceae) šeimos augalai, savaime augantys tropinėje Amerikoje, upių, ežerų pakraščiuose. Kalatėjos rūšis apima vieną iš gražiausių ir nuostabiausių tropinių lapinių augalų pasaulyje. Negausi atogražų šeima iš Vidurio ir Pietų Amerikos. Tačiau be mėgstamų orchidėjų, rožių yra ir tokių augalų, kuriais, matyt, niekada. DELFI - Gėlės suteikia mūsų namams ir sodams gyvybės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...