2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Maxima savaitgalio akcijos

Maxima savaitgalio akcijos Nuolaidos maisto produktams, gėrimams, namų ūkio ir kitų kategorijų prekėms. Rinkitės iš geriausių mūsų pasiūlymų! EUROKOS akcijų ir nuolaidų leidinys 2017.

Maxima savaitgalio akcijos
NORFA parduotuvėse ir prekybos centruose organizuojamos akcijos ir žaidimai. MAXIMA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. Pirkau vištienos šlauneles su nugaros dalimi MAXIMOJE. Joms buvo skelbiama akcija, parduodama už 5.
Maxima savaitgalio akcijos
Kaina patraukli, tad ir pirkau. Maxima savaitgalio akcijos rugsejo 7-9 – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį.


Pasisakyk forume pats ir sužinok. Savaitgalį vėl įvyks akcija „Jamam“. Beveik ketvirtį milijono pirkėjų kasmet sulaukianti rudeninė nuolaidų diena „Jamam“ šiais metais įvyks lapkričio 19 d. Kava „Merrild special“, lašišinių žuvų raudonieji ikrai, atšaldyti kiaulių liežuviai ir visas sviestas pigiau! Pasak jos, šią savaitę nuolaidos „Maxima“ parduotuvėse taikomos maždaug. Prekybos tinkle akcijos esą rengiamos atsižvelgiant į sezoniškumą. Rimi“ 0,5 kg kainavo 2,49 euro, o „Maximoje“ – net 3,99 euro.

Maxima savaitgalio akcijos
Mandarinams – didelės akcijos, bet Lietuvoje jų kaina kandžiojasi. Gal kuri uzmatet illy kavos su akcija?


Kaip supratau, Maximoj savaitgali visai kavai 30 proc. Lietuvos kepėjo“ akcijos „Laimėkite savaitgalio nakvynę su šeima. Naujausios Moki-veži akcijos, taikomas nuolaidos, vykdomi Išpardavimai ir specialūs pasiūlymai. Leisk Sau Daugiau - Mokėk Dar Mažiau! Norfa“, kaip ir Lidl“, paskelbė savaitgalio akciją. Maximos“ pažadas pirkėjams ir iššūkis net pigiajam „Lidl“: rasime, kur.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...