2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Maža juoda suknelė chanel

Maža juoda suknelė chanel Turėkite spintoje juodą mažą suknelę. Jis sugalvojo, tuo metu nebūdingą, mažos suknelės siluetą. Tai nekilnojamojo šedevras aukštosios mados, ir šiandien, po beveik šimtą metų, nuo jo pirmojo pasirodymo, išlieka nuoroda.

Maža juoda suknelė chanel
Prancūzų modeliuotoja, išgarsėjusi trumpa čarlstono laikų suknele („maža juoda suknelė“) 1926 m. Yra versija, kad jis atnešė į mados maža juoda suknelė atminimui savo mirusio meilužis. Maža juoda suknelė“ pasakoja užburiančią istoriją apie…. Chanel“ mados namų įkūrėja, dizainerė.
Maža juoda suknelė chanel
Ji pakeitė madą, atnešdama mažą juodą suknelę.


Jos vizija buvo sukurti moteriškumą ir. Krūtine,rankovės ir puse nugaros yra iš juodos permatomos medžiagos,per nugara eina auksinis. Gerai, kad rinktis tarp šių dviejų dalykų tenka nedažnai. Mažas juodas darbo kalendorius. Fordu, kadangi ji atspindėjo demokratines idėjas, glūdinčias to automobilio T modelyje. Bet juodų suknelių būta kur kas anksčiau nei. NAUJIENA, verta kiekvienos elegantiškos moters dėmesio! Pristatome Jums ypatingą užrašinę, kuri – kaip maža juoda suknelė kiekvienos moters garderobe.


Maža juoda suknelė chanel
Svarbiausia, renkantis juodą suknelę, yra išsirinkti sau tinkamą ilgį. Tobulas formatas kiekvienai rankinei, negelstantis aukščiausios kokybės Miunken popierius Ši užrašinė – kaip maža juoda suknelė kiekvienos moters. Kas priedai tiks su juoda maža suknelė. Toji juoda suknelė atsirado 1926-aisiais, na, bent jau tada pasirodė. Arsenal turi būti šiek tiek juoda suknelė. Visada sakau, kad su maža juoda suknele galima išsisukti iš visų.


Nuo to laiko moterims pavyko išlaisvinti save iš prieš tai buvusių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...