2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Medienos masyvo baldai gamyba

Medienos masyvo baldai gamyba Apie 80 % mūsų gaminių – iš natūralios medienos. Galime pasiūlyti beveik viską - nuo durų, medinių laiptų ar išskirtinių medžio masyvo baldų gamybos. Prie Jūsų namo galime įrengti medinę terasą, pastatyti.

Medienos masyvo baldai gamyba
Nestandartinių Baldų Gamyba „Ąžuolų Pynė”. Fasadų gamyboje naudojama uosio mediena dengiama pusiau matiniu laku. Balinto uosio masyvo virtuvės baldų komplektas Tauras 5. Medžio masyvo baldai Šioje kategorijoje prekių nėra.
Medienos masyvo baldai gamyba
Jūs taip pat galite naršyti po natūralios medienos baldų gamybos paslaugų teikėjų sąrašą. Baldų iš masyvo gamyboje nenaudojamos sintetinės medžiagos, kurios kenkia žmonių sveikatai.


Kai tuo tarpu plokštinių baldų viena esminių sudedamųjų dalių. Gaminame tik aukščiausios kokybės medžio masyvo baldus, kurie turi išliekamąją vertę. Joje dirbantys meistrai korpusinių baldų gamyboje yra sukaupę didžiulią patirtį. Gaminame baldus iš medžio masyvo, laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDP). Gaminame įvairaus dizaino vidaus duris iš uosio ar ąžuolo medienos, jas. Naturalaus medžio baldus apdirbti sudėtingiau, todėl natūralios medienos baldai. Baldai iš medžio masyvo yra ekologiškai švarus, jie pagaminti iš gryno medžio.


Medienos masyvo baldai gamyba
Baldus iš drožlių plokštės gamyboje naudojami klijai su formaldehidu, kuris. Kiek žmogui gyvenime reikia baldų: lopšio, lovos, stalo, kėdes ir grabo. Jeigu kalbėtume apie baldus praeito šimtmečio pradžioje niekam nekiltų abejonių, kad. Bendrovė gamina kavos staliukus, lentynas, komodas, lentynas vynui, stalus. AB "Akmena" Kretingos rajone gamina baldus iš medžio masyvo: kavos staliukus. Baldų gamybai naudojama natūrali mediena (pušis), užaugusi Lietuvoje.


Medinių baldų gamybos technologijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...