2016 m. liepos 26 d., antradienis

Mezgame vaikams schemos

Mezgame vaikams schemos Rūbai vaikams 30 tema (52 replies); Mezgame, neriame kartu (406 replies). Taip pat, aprašymai, schemos, pavyzdžiai. Riešinių mezgimo schemos ir raštai.

Mezgame vaikams schemos
Mezgam, neriam, siuvinėjam (schemos, raštai) pasidalino Alyona Salimova įrašas. Rankdarbiai moterims, vyrams ir vaikams! Mezgimo schemos kūdikių drabužiams. Juostelės mezgimas: užsidedame apie 50 akių ir mezgame gerosiomis.


Mezgame vaikams schemos
Nemokamas dantukų gydymas Kauno klinikų Vaikų odontologijos klinikoje. Suknutė šilta, švelni minkštutė ir lengvutė. Spalva skiriasi nuo nuotraukoje esančios. Megzti megztiniai, megztiniai su schemomis, vyriski, mezgimas, moterims, rastai , moteriski megztiniai, vaikams , madingi megztiniai vyrams. Arba kada ir kodėl gimsta (pradėjo gimti). Akis paskirstome ant trijų, su ketvirtu mezgame, o penktą naudojame kaip. ColeAoLilyCrocheInfantoJuvenil# mažuliukams. Mezgame gerosiomis akimis ant 4-to virbalo, iš 7 akių, sumezgant.


Atsižvelgdami į Jūsų poreikius siuvame smėlinukus mažyliams iki 3,5 metukų.

Mezgame vaikams schemos
Spalvingi ir žaismingi drabužėliai. Mano pateikiamoje schemoje liemenė siauresnė ir mezgama iš plonų siūlų, kad galima būtų. Mezgame toliau iki 37 (35-41)-os eilės po rankovių išėmimo. Toliau mezgame delno dalį gerosiomis akimis 12 eilučių. Toliau išorinėje delno pusėje pradėti kitu siūlu megzti snaigės raštą pagal schemą.


Pagal iškarpą apmetamos akys, ir 5 eilės mezgamos ripsiniu mezgimu, o toliau— megztuko raštu. Susiuvus kepuraitę, kraštelis atlenkiamas ir. Посты по теме «MEZGINIAI MOTERIMS», добавленные пользователем Liepa Sujeta на Постилу.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...