2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

Mintys apie meile ir draugyste

Mintys apie meile ir draugyste Protingos mintys apie meilę ir gyvenimą. Gražūs žodžiai apie draugystę, gražios mintys apie draugus. Tikrai draugystei būdinga duoti patarimus ir juos išklausyti.

Mintys apie meile ir draugyste
Retai būna tikra meilė, bet tikra draugystė būna dar rečiau. Jeigu tau sako, kad gyvenimas sunkus, tu paklausk: „palyginus su kuo? Gyvenimas trunka akimirką begaliniame laike. Meilė yra užsiliepsnojusi draugystė.


Mintys apie meile ir draugyste
Keli lašeliai iš meiles taurės atlygina visą kupiną kančių ir rūpesčių gyvenimą. Sėkmė, sėkmės formulė, žodžiai, mintys apie sėkmę: »» Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė: »» Žodžiai draugams, draugystei, draugai : »» Jausmai, meilė. Jeigu jautiesi laisvas, tuomet ir esi laisvas. Daug geriau žinoti, kad išdrįsai siekti savo svajonių, nei nugyventi gyvenimą snaudžiant ir apgailestaujant. Pirma, mes ieškome gilių minčių apie tokius dalykus, kaip meilė, gyvenimo tiesos. Svarbu ne tai, ar ilgai, bet ar tinkamai tu. Panevėžio lopšelio-darželio „Kastytis“ ugdytiniai kartu su auklėtojomis visą mėnesį kalbėjosi apie draugystę, toleranciją, meilę draugui ir šeimai, gražų. Meilei pasirodžius, draugystė slepiasi.


Jis turi rasti, ko trokšta jo širdis.

Mintys apie meile ir draugyste
Ar meilė, ar draugystė jį lydės (A. Safranovas). Apie DRAUGYSTĘ vaikams pasakoja mūsų klasės mokinukų tėveliai. Tau sunku, bet mes kartu , mes ne po vieną. Aš labai kamavausi motinai nesant šalia.


Draugyste ir meile… mintys apie tai. Nuo to laiko visada pajusdavau nepasitikėjimą išgirdęs žodį "meilė". Ilgus metus "moteris" man asocijuodavosi su. Kartais jie tokie nesuprantami lyg tikrai būtų iš kitos planetos. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, jiems moterys dažnai ne tik. Pirmieji šių metų mėnesiai atėmė nemažai kultūros pasaulio grandų – netekome ir vieno intelektualiausių šiuolaikinių rašytojų, kuriuo vardas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...