2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Odine striuke vyriska

Odine striuke vyriska Parduodama beveik nedėvėta odine vyriška striukė. Dydis - 50, plotis ties pečiais apie 51cm, plotis tarp pažaščių 60cm, rankoves ilgis apie 63cm, striukės ilgis. Vyriska odine striuke, nesiota, bet dar geros bukles.

Odine striuke vyriska
Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Odinės ir odos imitacijos striukės iš Otto. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Tamsiai mėlynos spalvos vyriška striukė "Dagnum".
Odine striuke vyriska
Pavasarinė vyriška juodos spalvos striukė su baltomis detalėmis" Somov".


Vyriška striukė Aubre (chaki spalvos). Dydžių lentelė Dydis Ilgis(A) Plotis per pažastis (B) Apačios plotis (C) Rankovės ilgis. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos vyriškos striukės - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Populiariausios ir madingiausios 2014 rudens žiemos sezono vyriškos odinės striukės. Trumpa vyriškų odinių striukių apžvalga su aprašymais. Silver Fox“ savo klientams siūlo platų odinių gaminių asortimentą. Daugeliui žmonių žodis striukė siejasi su žiema.


Odine striuke vyriska
Domina vyriškos odinės striukės, paltai? Privatūs vyriškų, striukių vyriškų paltų skelbimai pardavimui, keitimui. Daiktas Odine striuke s dydis 10eu. Andies 35 € 121 Lt; Odinė vyriška striukė orintukas99 20 € 69 Lt; Naturalios odos vyriska striuke Naturalios odos. Stilingos ir išskirtinio stiliaus vyriškos striukės internetu. Dydzio neraso,bet tinka L, XL nesiojanciam.


Puikus kokybės ir kainos derinys, greitas pristatymas, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...