2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Onikso obuolys vilnius

Onikso obuolys vilnius Visų obuolių turime po vieną vienetą. Norėdami užsisakyti - parašykite asmeninę žinutę arba. Onikso obuolys originali dovana-padėka tėvams vestuvių proga.

Onikso obuolys vilnius
Suvenyras "Obuolys" iš Pakistano Onikso akmens. Labai miela dovanėlė tėvams vestuvių proga, kolegoms, draugams. Oniksas yra stiprus apsauginis akmuo. Labai populiaru dovanoti tėvams, vestuvių proga Onikso akmens.
Onikso obuolys vilnius
Originali dovana-padėka tėvams vestuvių proga su išgraviruotu tekstu "Ačiū, kad sunokinote mus šeimai".


Graviruojame onikso obuolius vestuvėms, gimtadieniams, krikštynoms ir t. Smile O del dovanu mes vis dar nezinome. Puošnus, elegantiškas ir rafinuotas. Jums naują leidyklos „Obuolys“ išleistą R. Lininiai karoliai su juoduoju oniksu. Dažnai skraidydami tarp Romos ir Vilniaus pastebėjome, kad abiejų. Po to, kai leidykla „Obuolys“ išleido mūsų šeimos rašytą gidą „Sava Roma“, mums. Atoki, maža, auksinės onikso šviesos nužerta bažnyčia Romoje.

Onikso obuolys vilnius
Autoriai: Vilniaus dailiųjų amatų asociacija. Onikso randama visame pasaulyje, ypač vulkaninių uolienų tuštumose.


Figūrinis skylamušis "Lapas" 15mm, 1,80€. Kviečiame apsilankyti atsinaujinusiame Vilniaus salone Žalgirio g. Ožkai patiktų kepti obuoliai, obuolių pyragas su grietinėle ar ledais ir pan. Kūčių vakarienė Vilniuje ir Palangoje, restorane "Žuvinė". Auskarai su juodu oniksu ir citrinu „Mini Chatelaine“ DAVID Y UR MAN. Bažnyčios langai už altoriaus pagaminti iš onikso akmens, kuris atvežtas iš Biblijoje minimos rojaus vietos – Irano.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...