2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Orchideju persodinimas pagal menuli

Orchideju persodinimas pagal menuli Augalų persodinimo taisyklės ir palankiausios dienos pagal Mėnulį. Ką paveldime iš savo tėvų pagal jų Zodiako ženklus ir karmą. Jaunaties fazė – netinkamas metas persodinti orchidėjas.

Orchideju persodinimas pagal menuli
Netgi substrato nereiktų purenti, kad nepažeistumėte šaknų. Mėnulio ir zodiako ženklų įtaka augalų persodinimui. Jei augalus persodinsite per pilnėjantį Mėnulį, skatinsite antžeminės dalies augimą. Kaip Mozaika rašė tai yra ir įprastas orchidėjoms reiškinys, ypač dažnai jis.
Orchideju persodinimas pagal menuli
Kambarines geles daug kas persodina pagal mėnūli , sako kad jei.


Netinka jų sėti, sodinti ar persodinti. Jaunus, aktyviai augančius augalus dera persodinti dažniau, o judinti tuojau po. Esą geriausia augalai auga persodinti pilnėjant Mėnuliui, jam esant Žemės. Pastaruoju metu pas mus itin išpopuliarėjusios orchidėjos puikiai augs. Ji sako, kad kiekvienas renkasi pagal savo skonį ir piniginę. Augalo persodinimo metu jis gauna konkrečios dienos impulsą. Parduotuvėse siūloma begalė orchidėjų rūšių, kurias galite rinktis pagal spalvą ar žiedų formą.


Geriausias laikas persodinimui yra iš karto po žydėjimo.

Orchideju persodinimas pagal menuli
Palankiausios dienos sėti ir sodinti 2016 metais pagal mėnulio sėjos kalendorių. Per priešpilnį siūloma sėti, sodinti ir persodinti žaliuosius, lapinius augalus. Nes prieš tai turėta orchidėja išnyko, tai pirmą kartą matau, kad taip darosi. Persodinant orchidėją, į vazonėlio dugną reikėtų 1-2 cm sluoksniu įberti keramzito. Ar galiu 3 metų šilauoges pavasarį persodinti į kitą vietą? Patys seniausi orchidėjų lapai pagelsta ir nukrenta – tai natūrali lapų kaita augalams augant.


Pernai rudenį, spalio mėnesį, persodinau kambarinę gėlę. Pagal internete rastas nuotraukas. Persodinant mėnulio fazės nesvarbios, tačiau geriausias laikas – pavasaris. Orchidėjos gajumas (1 komentaras).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...